28 noiembrie 2023
Friteuza cu aer cald Air Fryer STAR Delimano

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Verifica ofertele de Black Friday la Top Shop!

 

Air Fryer STAR Delimano este o friteuza cu aer cald cu ajutorul careia puteti praji alimente fara prea mult ulei. Astfel, acestea vor fi mai slabe din punct de vedere caloric, dar si mai sanatoase.

Friteuza Air Fryer STAR Delimano pune la dispozitie o capacitate generoasa de 3.5 litri astfel incat sa puteti prepara mai multe portii de mancare. Cu ajutorul acesteia aveti posibilitatea de a prepara o gama variata de mancaruri de la cartofi, carne pana la peste, pizza, alimente congelare sau chiar dulciuri. Beneficiaza de functia de temporizare care poate fi setata pana la 30 de minute ce va opri procesul culinar in momentul in care timpul setat expira. In acest fel, veti preveni prepararea excesvia a mancarii.

In acelasi timp puteti reincalzi mancare cu ajutorul acestui aparat, nu doar sa o preparati. Mai mult decat atat, permite si reglarea temperaturii de gatit de la 80 de grade Celsius pana la 200 de grade Celsius.

In momentul in care timpul de gatit a luat sfarsit, iar friteuza s-a oprit automat, se vor activa si indicatorii sonori pentru a va atentiona. In acest fel, nu va mai fi necesar nici sa monitorizari non-stop aparatul pentru a vedea daca a terminat. In plus, pentru mai multe siguranta in utilizare, friteuza beneficiaza de picioruse din silicon, oferind o buna stabilitate in timpul functionarii. Manerul nu se incazeste, astfel ca o puteti manipula in siguranta.

In final, cosul si tava care se detaseaza vor putea fi spalate chiar si in masina de spalat vase pentru o curatare mai simpla, fara batai de cap. Dimensiunile produsului sunt de 33.4 x 26.5 x 30.5 cm.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Air Fryer STAR Delimano este o varianta de friteuza cu aer cald care poate prepara alimentele cu un strop de ulei sau chiar deloc, oferind astfel un proces culinar imbunatatit spre deosebire de friteuza clasica. Actualii cumparatori sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest model care prepara rapid si uniform alimentele, iar gustul acestora este de necontestat. De asemenea, este usor de folosit, dar si de curatat si nici nu ocupa mult spatiu. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Friteuza cu aer cald Air Fryer STAR Delimano

Review pe scurt: Air Fryer STAR Delimano

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie de temporizare
  • Reglare temperatura
  • Spatios
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.