3 decembrie 2023
Aspirator geamuri cu recipient pentru colectat apa, 10 W

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Verifica ofertele de Black Friday la Top Shop!

 

Aspiratorul de geamuri de la Aloshop este un dispozitiv cu ajutorul caruia curatarea geamurilor devine mai usoara si mai rapida. Este foarte confortabil si usor de folosit, iar cu ajutorul lui, puteti lustrui geamurile imediat.

Aparatul in discutie poate curata eficient geamurile, ogolinzile, dar si gresia fara sa va mai chinuiti. Asigura o functionare continua si silentioasa, este usor de manevrat si de folosit. Dispune de un recipient cu capacitatea de 60 ml unde este colectata apa si functioneaza pe baza de acumulatori, oferind o autonomie de aproximativ 30 de minute.

Aspiratorul de geamuri de la Aloshop a fost special conceput pentru a nu deteriora sau zgaria suprafetele pe care le curata. Este fabricat din ABS, PA, PBT si aluminiu si are o putere de 10 W. Dimensiunile acestuia sunt de doar 32 x 27 x 6.5 cm.

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul de geamuri de la Aloshop poate fi o solutie practica pentru a lustrui geamurile mai rapid, foarte usor de folosit. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si sustin ca isi fac treaba foarte bine cu ajutorul lui, iar curatenia casei a devenit mai usoara. Il folosesc atat pentru geamuri, cat si pentru gresie si faianta si pot confirma ca este eficient. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Aspirator geamuri cu recipient pentru colectat apa, 10 W

 

Review pe scurt: Aspirator geamuri Aloshop

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Usor de manevrat
  • Greutate redusa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.