27 februarie 2024
Aspirator de mână fără fir, 2 în 1, Cleanmaxx Cordless Vacuum Cleaner, 4.8 V, gri

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Cleanmaxx Cordless Vacuum Cleaner este un aspirator de mana fara fir foarte practic in orice locuinta si usor de folosit, pe care il puteti folosi in situatii de urgenta, dar si pentru curatarea anumitor zone mai dificile. Mai mult decat atat, reuseste sa aspire nu doar murdaria solida, ci si lichidele.

Aspiratorul Cleanmaxx Cordless Vacuum Cleaner poate aspira cu succes canapeaua, tastatura, suprafetele de lucru, rafturi si sertarele, dar si scaunele auto, astfel ca il puteti folosi inclusiv pentru curatarea masinii. Reuseste sa indeparteze particulele fine de praf, murdaria si lichidele. Pune la dispozitie o autonomie de 15-20 de minute si o capacitate de colectare de 300 de ml.

Este un dispozitiv portabil, compact si usor de manevrat, o solutie excelenta chiar si pentru cei care au copii mici sau animale de companie. Printre accesoriile din dotare se numara duza ceramica, adaptorul pentru perie, duza umeda, adaptorul de retea si suportul de perete. Timpul de incarcare al bateriei este de 10-14 ore.

Reuseste sa patrunda eficient si in zone greu accesibile precum colturi, unghere, crapaturi, chituri sau poate curata si obiectele fragile precum carti, tastaturi, abajururi etc.

Dimensiunile produsului sunt de 39.5 x 11.5 x 14.5 cm.

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul de mana Cleanmaxx Cordless Vacuum Cleaner  este un aparat foarte practic si util in orice locuinta cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia mai usor, fiind o solutie eficienta si in cazuri de urgenta. Cumparatorii confirma aceste lucruri si declara ca aparatul in discutie isi face treaba eficient, este usor de folosit, dar si de manevrat. Apreciaza diversitatea accesoriilor din dotare, ce ii optimizeaza performantele. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.Aspirator de mână fără fir, 2 în 1, Cleanmaxx Cordless Vacuum Cleaner, 4.8 V, gri

Review pe scurt: Cleanmaxx Cordless Vacuum Cleaner

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de manevrat
  • Poate aspira si lichide
  • Gama variata de accesorii
  • Excelent si pentru masina

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *