6 decembrie 2023
Fierbator electric Home Collection

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Verifica ofertele de Black Friday la Top Shop!

 

Sunteti in cautarea unui fierbator electric bun pe care sa il folositi acasa sau la birou? Fierbatorul Home Collection poate fi o varianta interesanta pe care sa o luati in considerare, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Fierbatorul electric Home Collection pune la dispozitie o capacitate generoasa de 1800 de ml si ofera un design modern, integrandu-se cu usurinta in orice decor. Ofera o buna siguranta in utilizare, intrucat beneficiaza de sistem de protectie impotriva supraincalzirii, iar rezistenta interioara este tip placa din otel inoxidabil, beneficiind de buton On/Off pe maner.

Totodata, fierbatorul este prevazut si cu fereastra laterala din plastic transparent ce permite vizualizarea nivelului apei, dar si momentul in care apa s-a incalzit.

Atat interiorul, cat si exteriorul produsului este realizat din otel inoxidabil. Beneficiaza de sistem automat de oprire a functionarii indata ce apa a ajuns la punctul de fierbere. Beneficiaza si de capac care se deschide manual.

Home Collection fierbe rapid si usor apa, iar elementul de incalzire este usor de curatat. Umplerea acesteia se realizeaza in partea superioara a canii sau prin gura de scurgere. Produsul poate fi folosit in siguranta atat acasa, cat si la serviciu ori in camerele studentesti, caci este un fierbator practic care nici nu ocupa mult spatiu de depozitare.

Beneficiaza de baza rotativa la 360 de grade, iar tot in partea de jos, dispune si de cablu de alimentare ce are o lungime de 55 cm. Prezinta o putere de 2200 W si presupune un consum energetic redus.

In plus, daca achizitionati de aici fierbatorul Home Collection primiti cadou si un sort de bucatarie foarte dragut realizat din tercot si care se poate ajusta cu jautorul snurului. In plus, acesta poate fi spalat in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Concluzii si Pareri de la clienti

Home Collection este un fierbator electric foarte practic si util ce ofera siguranta si usurinta in utilizare. Cumparatorii sunt  multumiti de produs si sustin ca isi face treaba eficient, asa cum promite. Incalzeste rapid apa, nu ocupa mult spatiu si poate fi luat si in deplasari. Din punctul lor de vedere merita achizitionat, iar raportul calitate/pret considera a fi unul avantajos.

Fierbator electric Home Collection

Recenzii pe scurt: Fierbator electric Home Collection

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Siguranta in utilizare
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Usor de folosit si de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.