29 noiembrie 2023
Power AirFryer XL

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Verifica ofertele de Black Friday la Top Shop!

 

Power AirFryer XL este o friteuza cu aer cald cu ajutorul caruia puteti prepara mese delicioase intr-un mod mai sanatos, dar si cu 80% mai putine grasimi. Asigura un proces culinar optimizat si un timp de preparare mai scurt.

Power AirFryer XL permite preparare prin prajire, fierbere, coacere, inabusire sau pe grill, fiind foarte versatil si usor de folosit. Nu mai trebuie sa adaugati ulei sau alte grasimi pentru prepararea alimentelor, acestea obtinand un gust savuros. Carnea devine crocanta la exterior si suculenta la interior, iar cartofii vor fi prajiti chiar si fara ulei. Aparatul beneficiaza patru programe presetate printre care: cartofi prajiti, carne de pui, steak si peste.

Este usor de folosit si de setat folosind panoul de control amplasat in zona superioara a aparatului. In acelasi timp, este prevazuta cu vas pentru gatit acoeprit cu strat anti aderent, prevenind lipirea mancarii de vas. Astfel, aceasta devine si extrem de usor de curatat la final. Prezinta o capacitate de 2.3 litri, ceea ce inseamna ca puteti prepara pana la 820 de grame de alimente.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 32 x 23 x 23 cm si are o greutate de 3.6 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Power AirFryer XL este un aparat electrocasnic bun, pe care il puteti folosi pentru a prepara intr-un mod mod mai sanatos o gama variata de retete optimizand intreg procesul culinar. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru aceastea friteuza care le-a usurat viata, fiindca datorita ei pot prepara mese copioase cu mai putin efort. Este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, nu este dificil de folosit, iar mod de preparare al alimentelor este mult mai sanatos. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Power AirFryer XL

Pareri pe scurt: Power AirFryer XL

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Tehnologie aer cald
  • 4 programe presetate
  • Usor de folosit
  • Curatare facila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.