29 noiembrie 2023
Sandwich maker cu 2 plăci: grill și gofre ReTaste

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Verifica ofertele de Black Friday la Top Shop!

 

Sandwich maker-ul ReTaste de la Aloshop este un dispozitiv excelent pentru prepararea rapida a sandwich-urilor calde si crocante sau chiar a gofrelor delicioase.  Spre deosebire de modelele clasice, acesta dispune de doua tipuri de placi si anume grill si waffle pentru a va putea bucura de preparate delicioase.

Sandwich maker-ul ReTaste este prevazut cu placi cu suprafata antiaderenta, pe care le puteti detasa si curata foarte usor. Dimensiunea acestor placi este de 21.5 cm lungime si 12.6 cm latime. Poate fi folosit pentru prepararea micului dejun rapid, dar delicios, dar si pentru pregatirea gofrelor cu ciocolata pentru desert.

Cand alimentele ntra in contact cu suprafata incinsa, se formeaza rapid o crusta crocanta care pstreaza savaloarea in interior. Este usor de folosit, beneficiaza de indicator luminos si presupune un mod de curatare simplu si rapid. Puterea aparatului este de 700 W.

Concluzii si Pareri de la clienti

Sandwich maker-ul ReTaste de la Aloshop poate fi aparatul ideal pentru prepararea micului dejun sau deserturilor rapide, fiind foarte practic si usor de folosit. Cumparatorii sunt incantati de el si sustin ca aparatul in discutie isi face treaba in parametrii optimi, este foarte simplu si intuitiv de folosit, dar si de curatat la final. Pentru nevoile lor au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Sandwich maker cu 2 plăci: grill și gofre ReTaste

Review pe scurt: Sandwich Maker ReTaste Aloshop

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Doua tipuri de placi: Grill si Gofre
  • Suprafata antiaderenta
  • Placi detasabile
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.