9 decembrie 2023
Aparat de tuns, cu aspirator Wellneo Vacuum HairTrimmer Wellneo

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Verifica ofertele de Black Friday la Top Shop!

 

Wellneo Vacuum HairTrimmer este un aparat de tuns prevazut cu aspirator integrat care nu doar tunde barba foarte bine, ci nici nu  mai face mizerie in casa. Este special conceput pentru a se potrivi cu forma ergonomica a mainii, facandu-l mai usor de manevrat.

Aparatul este prevazut cu lame din otel carbon care vor putea taia chiar si cele mai fine fire de par, in functie de preferinte, fara a trage de firul de par sau a ciupi pielea. In interior, exista si un ventilator care actioneaza in vid si care capteaza firele de par taiate. Astfel, nu veti mai face mizerie, iar la final, goliti locul in care este colectat parul. Dispune si de o perie speciala care va va ajuta sa curatati mai usor.

Cu ajutorul acestui aparat, puteti tunde barba si mustata, parul, perciunii, parul de piept si din zona axilei, precum si parul de ceafa sau gat. Puteti opta intre cele 10 optiuni de lungime a firului de par de la 1.5 pana la 16 mm. Astfel, puteti realiza atat coafuri  mai scurte, cat si mai lungi.

Trimmer-ul Wellneo Vacuum HairTrimmer functioneaza pe baza de acumulator, iar autonomia oferita este de pana la 40 de minnute. Veti fi la curent cu stadiul bateriei verificand indicatorul luminos de pe aparat. Mai mult decat atat, il puteti folosi si in timp ce se incarca, iar in acest sens, a fost prevazut cu un cablu de alimentare suficient de lung, de 178 cm, ceea ce va face manevrarea aparatului mai facila. In plus, il puteti lua si in deplasari caci nu este un aparat foarte voluminos, astfel ca nu va ocupa mult spatiu in bagaj.

Concluzii si Pareri de la clienti

Wellneo Vacuum HairTrimmer este un aparat foarte practic si eficient, cu ajutorul caruia va puteti tunde barba si alte zone ale corpului foarte usor, fara a face mizerie. Cumparatorii sunt incantati de produs si declara ca taie foarte bine firul de par, este usor de manevrat, dar si de intretinut. A fost o reala surpriza placuta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Aparat de tuns, cu aspirator Wellneo Vacuum HairTrimmer Wellneo

Review pe scurt: Wellneo Vacuum HairTrimmer

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aspirator integrat
  • 10 setari de lungimi de taiere
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *