19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips PowerPro Compact FC9330/09

Fiindca nu este deloc usor sa te orientezi nici catre un model de aspirator potrivit, iti recomandam sa urmaresti indeaproape produsele de care esti interesat. De aceasta data, vom discuta despre un model de aspirator foarte eficient si, in egala masura, apreciat de cumparatori. Este vorba despre Philips PowerPro Compact FC9330/09 pe care te invitam sa il descoperi alaturi de noi.

Design

Aspiratorul dispune de o carcasa foarte simpatica, de culoare rosie, iar datorita rotilor de dimensiuni mari, vei reusi sa il muti foarte usor dintr-un loc in altul. Dimensiunile acestuia sunt de 28.1 cm latime, 24.7 cm inaltime si 41 cm adancime, avand o greutate de 4.5 kg. Este facil de manevrat si nici nu va ocupa mult spatiu de depozitare.

Specificatii

Philips PowerPro Compact FC9330/09 este un aspirator prevazut cu o putere de 650 W si o capacitate de colectare de 1.5 litri. Faptul ca nu este prevazut cu sac constituie un avantaj. Acesta a fost inlocuit cu recipient pe care il vei goli foarte usor de fiecare data cand se va umple.

Tehnologia PowerCyclone 5 are rolul de a separa praful de aer, asigurand o curatare eficienta.

Filtrul antialergic are capacitatea de a capta pana la 99.9% din praful fin, fiind potrivit chiar si pentru persoanele care sunt predispuse sa dezvolte alergii.

Capul de aspirare TriActive ofera rezultatele superioare in ceea ce priveste curatarea suprafetelor aspirate.

Lungimea cablului ajunge pana la 6 m, permitand operarea pe o raza de 9 m.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 79 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de produsul achizitionat si sustin ca merita fiecare banut. Aspira eficient atat podele, cat si covoare cu par mai mare, este usor de manevrat si sunt incantati de faptul ca nu ocupa mult spatiu de depozitare. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Aspiratorul Philips PowerPro Compact FC9330/09 este un model foarte eficient, ce asigura o buna aspirare si o manevrabilitate facila. Utilizatorii i-au acordat calificative foarte bune si s-au declarat multumiti de eficienta sa. Aici poti beneficia si de o oferta de pret avantajoasa.

 

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • usor de manevrat
  • aspirare buna
  • dimensiuni reduse
  • cap de aspirare TriActive

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *