22 iunie 2024
Combina frigorifica incorporabila No Frost Electrolux ENN2853COW

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Electrolux ENN2853COW este o combina frigorifica incorporabila foarte buna, ce beneficiaza de o buna organizare a compartimentelor, astfel incat sa depozitati eficient toate alimentele. Poate fi o varianta foarte  interesanta, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Combina frigorifica Electrolux ENN2853COW este prevazuta cu o capacitate de 263 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil, anual consumul fiind undeva la 291 kWh. Beneficiaza de sistemul inteligent No Frost care previne formarea ghetii in interiorului aparatului, astfel incat nu va fi necesara niciodata dezghetarea acestuia. Tehnologia Twin Tech presupune existenta a doua circuite separate de aer, unul in frigider si altul in congelator, oferind cele mai bune conditii pentru mentinerea proaspata a alimentelor. Sistemului inteligent Free Store asigura un echilibru in mod automat intre temperatura si umiditate mentinand conditiile optime.

Frigiderul ofera o capacitate de 192 de litri si este prevazut in partea de jos cu doua compartimente unde veti putea depozita in deplina siguranta fructele si legumele, ceea ce le va ajuta sa ramana proaspete mai mult timp. Deasupra acestora compartimente exista cinci rafturi realizate din sticla securizata ce ofera o buna rezistenta si o sustinere optima chiar si vaselor voluminoase. Usa frigiderului prezinta cinci compartimente unde putem depozita sticle, borcane, oua, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe. In acelasi timp, congelatorul ofera o capacitate de 71 litri si este prevazut cu trei compartimente tip ladite suficient de spatioase, care permit depozitarea alimentelor in functie de originea lor, pentru a preveni astfel imprumutarea mirosurile si aromelor intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 10 kg.

In partea superioara, se afla si panoul de control ce permite reglarea temperaturii din atat din interiorul frigiderului, cat si din interiorul congelatorului.Functia Action Cool din dotare asigura atingerea temperaturii dorite mai rapid. Functia de vacanta asigura un consum energetic foarte mici, singura conditie fiind aceea de a va asigura ca pe durata activarii acestei functii, nu va umbla nimeni la frigider. In plus, aparatul beneficiaza si de alte sisteme ingenioase cum ar fi sistemul auditiv si vizual de avertizare pentru temperatura ridicata care ar putea pune in pericol alimentele depozitate, cat si sistemul de avertizare vizual si sonor pentru usa deschisa pe care este posibil sa o mai uitam.

Autonomia combinei Electrolux ENN2853COW este una foarte buna ajungand pana la 21 de ore. In plus, este si foarte silentioasa, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 178 cm inaltime, 56 cm latime si 55 cm adancimne, avand o greutate de 58 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Electrolux ENN2853COW este o combina frigorifica foarte buna, dotata cu tehnologii si functii avansate pentru o eficienta pe masura. Cumparatorii sunt extrem de incantati de ea, iar ceea ce apreciaza cel mai mult se refera la buna organizare interioara, la modul silentios de functionare si la faptul ca mentine excelent alimentele. Afisajul digital este usor de citit si de utilizat, putand activa functiile dorite foarte usor. Este suficient de incapator pentru nevoile lor, iar in ansamblu, chiar nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul  calitate/pret este unul foarte bun.

Combina frigorifica incorporabila No Frost Electrolux ENN2853COW

Review pe scurt: Electrolux ENN2853COW

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Functii

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Organizare interioara foarte buna
  • Tehnologii avansate
  • Sistem No Frost
  • Silentios si economic

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *