22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Arctic AK60366M40NFMT este o combina frigorifica prevazuta cu tehnologii moderne ce ofera performante bune. Daca este cea mai buna varianta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in continuarea acestui material.

Combina frigorifica Arctic AK60366M40NFMT pune la dispozitie o capacitate de 324 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 249 kWh.

Tehnologia Full No Frost impiedica formarea ghetii in aparat si mentine un nivel optim de umiditate gratie curentilor de aer. Tehnologia Air Flow Dual Tech pe baza de curenti de aer multidirectional mentine prospetimea alimentelor un timp indelungat.

Cu functia Fast Freezing, compresorul este activat impreuna cu ventilatorul, la capacitate maxima, obtinand temperaturi reduse in interiorul congelatorului intr-un timp cat mai scurt.

Arctic AK60366M40NFMT reviewFrigiderul prezinta o capacitate de 215 litri si este prevazut cu trei rafturi din sticla securizata ce au capacitatea de a sustine si greutati mai mari. De asemenea, in partea de jos, beneficiaza de cos pentru fructe si legumele, mentinandu-le proaspete mai multe timp. Usa include trei rafturi din plastic unde puteti depozita caserole, borcane, sticle si asa mai departe.

Congelatorul ofera o capacitate de 109 litri si este organizat cu ajutorul a trei compartimente inchise ce va permit sa depozitati alimentele in functie de natura lor, pentru a nu face schimb de mirosuri si arome intre ele.

Totodata, combina vine la pachet si cu suport pentru oua si tava pentru gheata. In plus, presupune un mod de functionare silentios inregistrand maxim 38 dB.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 cm latime, 67 cm adancime si 185.2 cm inaltime avand o greutate de 70 de kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic AK60366M40NFMT  este o combina frigorifica bine organizata ce asigura conditiile necesare pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Clientii sunt multumiti de eficienta acesteia si confirma ca isi face treaba foarte bine. Este bine organizata, raceste bine si presupune un mod de operare economic si silentios, dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Arctic AK60366M40NFMT

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Tehnologie No Frost
  • Compartimentare buna
  • Economica
  • Silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *