19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Tefal ZE370138 Frutelia+ este un storcator de fructe si legume foarte practic si util in orice bucatarie cu ajutorul caruia puteti prepara rapid bauturi sanatoase si delicioase. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Storcatorul Tefal ZE370138 Frutelia+ este prevazut cu o putere de  350 W si pune la dispozitie doua trepte de viteza. Include un orificiu de alimentare suficient de mari incat sa puteti adauga si bucati mai mari de fructe si legume. Cu functia Pulse puteti zdrobi mai rapid inclusiv ingrediente mai dure sau chiar bucati de gheata. Filtrul din inox ofera performante foarte bune, iar recipientul  pentru pulpa cu capacitatea de 950 ml este suficient de mare incat sa nu fie necesar sa intrerupeti activitatea pentru a il curata.

Aparatul prezinta un design compact, ceea ce il face usor de depozitat in orice bucatarie. Totodata, componentele se detaseaza usor si pot fi spalate fara efort direct in masina de spalat vase. Mai mult decat atat, include o baza aderenta ce asigura un bun echilibru pe blatul de lucru in timpul functionarii. De asemenea, cele doua manere ergonomice il fac usor de trasnportat.

Tefal ZE370138 Frutelia+ review

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Tefal ZE370138 Frutelia+ este un storcator foarte practic si eficient ce reuseste sa extraga foarte bine sucul din fructe si legume. Clientii sunt foarte incantati de alegera facuta si confirma faptul ca acest aparat se descurca excelent. Este destul de puternic, foarte usor de folosit, preparand usor si rapid sucuri delicioase si satioase. La final, componentele se detaseaza cu foarte mare usurinta si pot fi introduse fara probleme in masina de spalat vase. Cosnidera astfel ca au facut o alegere inspirata si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Tefal ZE370138 Frutelia+

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Poate procesa si ingrediente mai dure
  • Curatare rapida

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *