25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

O adevarata inovatie, dar si un real ajutor in bucatarie il constituie masina de facut paine, care va ajuta sa preparati propria paine avand control asupra ingredientelor adaugate, dar si a procesului de preparare. Astazi discutam despre Moulinex Pain Dore un model deosebit ce ofera performante bune si retete variate de paine, dar nu numai.

Unul dintre cele mai importante aspecte ce merita mentionate este capacitatea generoasa pe care aceasta masina de paine o ofera si anume 1 kg, o cantitate suficient de mare incat sa puteti satura intreaga familie. Dar vestea si mai buna este ca ofera trei optiuni de dimensiuni in care puteti prepara painea si anume: 500 de grame, 750 de grame si 1 kg. Cu alte cuvinte, nu sunteti obligati sa preparati de fiecare data paine in dimensiunea de 1 kg daca este prea mult in comparatie cu cat consumati. Totul se adapteaza la nevoile pe care le aveti, prevenind in acest fel risipa.

In acelasi timp, Moulinex Pain Dore pune la dispozitie si trei setari de rumenire fie ca va place painea mai bine sau mai putin rumenita.

Aparatul integreaza 12 programe despre care vom discuta in continuare:

 1. Basic bread – este potrivit pentru prepararea painii albe pentru sandwich.
 2. French Bread – este inidcat pentru prepararea painii frantuzesti care are o crusta mai groasa.
 3. Sweet Bread – poate fi utilizat pentru prepararea mai multor retete de tip briose ce contin grasimi si zahar.
 4. Quick Bread – este potrivit pentru preparara rapida a painii albe avand o textura mai densa decat painea facuta cu alte programe.
 5. Whole grain bread – este painea integrala, fiind necesara utilizarea fainii integrala.
 6. Gluten-Free bread – este indicata pentru prepararea painii fara gluten, ideal pentru cei care au intoleranta.
 7. Rye bread – este potrivit pentru painea de secara si puteti adauga faina de secara sau alte cereale de acest tip – hrisca, spelta etc.
 8. Cooking only – vizeaza coacerea timp de 10-70 de minute.
 9. Leavened Dough – implica dospirea aluatului pentru a prepara aluat de pizza, paine, vafe etc.
 10.  Cake – este indicat pentru prepararea prajiturilor.
 11.  Porridge – pentru potrivit pentru prepararea terciului.
 12.  Jam – este ideal pentru a prepara gem sau marmelada.

Mai mult decat atat, un electrocasnic este important sa ofere flexibilitatea potrivita si sa se adapteze nevoilor utilizatorilor. In acest sens, a fost integrata si functia de programare intarziata ce va permite sa setati masina pentru ca painea sa fie gata la o anumita ora, cand doriti sa o serviti proaspata si calda.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Masina de paine Moulinex Pain Dore este unul dintre cele mai bune modele de pe piata ce reuseste sa prepare eficient painea indiferent de tipul ei sau de reteta. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca painea preparata cu ajutorul acestei masini este absolut delicioasa. Partea si mai interesanta este ca utilizatorul nu trebuie sa depuna niciun efort in procesul de preparare, ci, pur si simplu, trebuie doar sa adauge ingredientele in cuva respectand masurile indicate. In continuare, masina se va ocupa de restul, ceea ce reprezinta un adevarat ajutor. O recomanda astfel mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Moulinex Pain Dore

10

Pret

10.0/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Reglare dimensiuni paine
 • Reglare grad de rumenire
 • 12 programe
 • Usor de setat

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *