25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light HAD-100RETRO

Star-Light ne propune un nou model de hota care ne-a atras atentia. Este vorba despre Star-Light HAD-100RETRO care a fost o adevarata surpriza placuta in momentul lansarii pe piata, de aceea am decis sa ii realizam o analiza atenta pentru a verifica si eficienta sa.

Design

Hota beneficia de un design retro, absolut deosebit. Este disponibila in varianta crem si interesant ar fi ca si plita si cuptorul pe care le achizitionati sa urmeze tot acest stil, pentru un aspect uniform. Dimensiunile hotei sunt de 66-104 x 60 x 50 cm (l x L x A ).

Specificatii

Star-Light HAD-100RETRO este un model de hota incorporabila decorativa ce detine un singur motor, avand o capacitate de absorbti de minim 312.2 mc/h si maxim 536.5 cm/h. Este prevazuta cu trei trepte de putere reglabile dupa necesitate.

Ei bine, hota poate fi reglata in doua moduri. Fie modul clasic prin care aburul si mirosurile sunt absorbite si eliminate afara prin burlan sau poate functiona pe baza recircularii aerului. Practic, absoarbe mirosul si aburul, care vor trece printr-un filtru de carbon, iar ulteiror vor fi eliminate si tranformate in aer curat.

Pentru o buna vizibilitate asupra alimentelor in curs de preprare, hota prezinta iluminare.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul minim este de 52 dB, iar cel maxim 57 dB.

Parerea clientilor

Ei bine, inca de la inceput utilizatorii au fost captati de design-ul foarte placut al acestei hote, dar nici pe partea functionala nu ar sta mai prost. Absoarbe eficient mirosurile, iar clientii declara ca functioneaza in parametrii optimi, fara probleme. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Hota Star-Light HAD-100RETRO a fost o adevarata surpriza placuta inca din momentul lansarii. Producatorii au incercat sa dea tot ce e mai bun, iar rezultatul a fost unul pe masura. Aici poti gasi si o oferta de pret actuala.

9.2

Pret

8.7/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • design placut
  • 3 trepte de putere
  • recirculare aer

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

1 thought on “Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO, Putere absortie 536.5 mc/h, 3 trepte de putere, 1 motor, 60cm, Crem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *