25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light WMM-814A+++

Iti propunem, de aceasta data, un model de masina de spalat rufe foarte interesant si, in acelasi timp, accesibil. Este vorba despre Star-Light WMM-814A+++, un produs care ne-a surprins destul de mult, drept pentru care am decis sa ii acordam cateva minute de atentie pentru a verifica si eficienta sa.

Design

Prezinta un design placut, relativ simplu, carcasa fiind de culoare alba. In partea superioara, se afla amplasat display-ul LED ce va afisa informatii legate de programul de spalare, dar si butonul rotativ prin intermediul caruia vei selecta programul dorit si cuva pentru detergent.

Masoara 59.5 cm latime, 85 cm inaltime si 49.5 cm adancime, impreuna cu o greutate de 68 kg.

Specificatii

Star-Light WMM-814A+++ este o masina de spalat rufe ce inregistreaza o capacitate de incarcare de 8 kg. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficenta energetica A+++, consumul de energie electrica fiind unul destul de mic. In program standard, masina consuma 1.05 kWh energie electrica si 55 litri de apa.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge aceasta masina de spalat rufe este de 1400 rpm. Cel mai probabil, de cele mai multe ori, nu vei ajunge sa selectezi aceasta valoare fiind una destul de mare.

Masina este dotata cu 16 programe de spalare gandite foarte bine. Astfel, regasim programe pentru nevoi de baza in functie de tipul materialelor precum bumbac, sintetice, lana, delicate, dar si programe care se refera la nevoi ceva mai speciale: bebelusi, colorate, amestecate, rapid, sport si asa mai departe. Temperatura si viteza de centrifugare pot fi ajustate daca consideri de cuviinta, insa in principiu nu ar fi prea multe de modificat.

Poti programa foarte usor masina pentru a isi incepe activitatea in mod automat, in intervalul 0-24 de ore.

Este prevazuta cu sistem de siguranta impotriva copiilor, care va asigura ca cei mici nu vor deregla setarile realizate de tine anterior.

In ceea ce priveste zgomotul produs, la spalare produce 59 dB, iar la centrifugare 78 dB.

Parerea clientilor

Utilizatorii au declarat ca acest model de masina de spalat rufe este unul eficient, cu care isi fac treaba fara probleme. Au spus ca ofera o capacitate de incarcare destul de mare, iar programele sunt suficient de multe si foarte bine gandite. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-814A+++ ar putea fi o optiune de luat in calcul, in masura in care asigura o capacitate generoasa si performante pe masura. Se descurca foarte bine, consuma destul de putin si, cel mai interesant, vine la pachet cu o oferta de pret foarte avantajoasa, pe care o poti verifica aici.

 

9

Pret

8.8/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • capacitate rezonabila
  • eficienta energetica
  • numar mare de programe
  • programare intarziata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *