13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung VCC45T0S3R

Pentru ca este important sa alegi un aspirator eficient si potrivit pentru nevoile tale, dorim sa iti prezentam un alt produs simpatic si anume aspiratorul fara sac Samsung VCC45T0S3R. Vom discuta toate detaliile despre acest model in continuare, pentru a putea verifica daca este util si pentru tine. Fiindca nevoile difera de la o persoana la alta, automat si eficienta unui produs devine relativa, asa ca te invitam sa vezi despre ce este vorba.

Design

Aspiratorul beneficiaza de un design placut si compact, avand o carcasa de culoare rosie in combinatie cu negru. Central se afla manerul cu ajutorul caruia vei reusi sa ridici mai usor aparatul, iar mai jos, se afla butonul prin intermediul caruia il vei porni si opri.

Masoara 28 cm latime, 23.8 cm inaltime si 39.5 cm adancime, avand o greutate de 4.3 kg.

Specificatii

Samsung VCC45T0S3R este un aspirator prevazut cu o putere de 850 si o putere de aspirare de 210 W. Datorita sistemului Twin Chamber TM, recipientul normal de praf este impartit in doua compartimente, garantand astfel o eficienta ridicata si o durata mai mare de utilizare. In acest fel, murdaria si alte resturi sunt asezate separat de particulele de praf.

Un avantaj major al acestui model se refera la lipsa sacului, care a fost inlocuit cu un recipient. Ei bine, acesta este foarte usor de curatat, fiind necesara apasarea unui buton pentru a se descprinde, rasturnarea murdariei la cosul de gunoi si apoi, il vei aseza inapoi. De asemenea, te scuteste de niste cheltuieli in plus cum ar fi cele cu inlocuirea sacului.

Este potrivit pentru muti-suprafete si dispune de variator de putere, pentru a o putea ajusta in functie de zona pe care doresti sa o aspiri, dar si de nivelul de murdarie.

Dispune de accesoriu pentru spatii inguste si perie pentru praf. Astfel, vei reusi sa cureti eficient si zonele greu de patruns.

Recipientul de colectare a murdariei dispune de o capacitate de 1.3 litri.

Cablul de alimentare are o lungime de 6 m, in timp ce raza de operare ajunge pana la 9.2 m.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 80 dB.

Parerea clientilor

Utilizatorii au declarat ca este un aspirator cu care isi fac treaba fara probleme, drept pentru care nu ar avea ce sa ii reproseze. Sustin ca intr-adevar recipientul este foarte usor de golit, mult mai comod decat un sac. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Aspiratorul Samsung VCC45T0S3R este un produs de incredere, cu care iti poti face treaba linistit aspirand intreaga locuinta. Este ideal indeosebi pentru apartamente, aspirand eficient atat podeaua, cat si covoarele. In plus, aici beneficiezi de o oferta de pret foarte buna.

 

Opinii pe scurt:  Samsung VCC45T0S3R

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • fara sac
  • sistem Twin Chamber
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *