24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Concept CE-3520

Storcatorul de citrice reprezinta unul dintre cele mai importante electrocasnice mici, care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Si pentru ca pe piata exista o multitudine de variante si este dificil sa optezi pentru cel mai potrivit produs, nu ramane decat sa afli mai multe detalii despre fiecare model care te-ar putea interesa, iar de aceasta data iti vom prezenta storcatorul de citrice Concept CE-3520.

Design

Storcatorul prezinta un design compact si modern, fiind disponibil in varianta argintie. Putem spune ca este un produs cu dimensiuni relativ reduse, drept pentru care nu va ocupa foarte mult spatiu pe blat. In ceea ce priveste greutatea sa, nu depaseste 2.3 kg.

Specificatii

Concept CE-3520 este un storcator de citrice prevazut cu o putere de 160 W si o capacitate de 750 ml. Poate fi curat foarte usor, indepartand fiecare piesa si spaland-o direct sub jetul de apa.

Prezinta un mecanism simplu cu maneta si un con potrivit pentru toate tipurile de citrice.

De asemenea, este foarte stabil in timpul functionarii, fiind dotat cu sistem anti-alunecare.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul maxim nu depaseste 68 dB.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca isi fac treaba foarte bine cu acest produs si au remarcat ca citricele sunt stoarse foarte bine. De asemenea, au mai spus ca este foarte usor de demontat si de curatat. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Poti opta cu incredere pentru storcatorul de citrice Concept CE-3520 fiindca este un produs eficient cu care iti poti face treaba usor si rapid. Stoarce excelent toate tipurile de citrice si se intretine foarte usor. Mai mult decat atat, vine la pachet cu o oferta de pret atractiva pe care o poti verifica aici.

 

9

Pret

8.7/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • usor de montat
  • usor de curatat

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *