19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Remington Dual Curl Ci63E1

Pentru ca femeile intotdeauna isi doresc sa arate bine si unul dintre cele mai importante aspecte consta in modul in care le sta parul, atunci fara doar si poate, le-ar putea incanta ondulatorul Remington Dual Curl Ci63E1. Este potrivit doua tipuri de bucle, fiind foarte usor de manevrat, iar rezultatul va fi unul pe masura. Va asteptam in continuare, sa aflati mai multe detalii despre acest produs!

Design

Aparatul este prevazut cu un design placut, carcasa fiind de culoare mov, in combinatie cu negru. Manerul este unul ergonomic, fiind un produs usor de manevrat. Tot aici, se afla butonul de unde vei porni aparatul si de unde vei regla si temperatura.

Specificatii

Cu ajutorul ondulatorului Remington Dual Curl Ci63E1 puteti obtine bucle perfecte sau chiar bucle lejere, fara sa depuneti un efort prea mare. Dispune de selector unic de marime al tamburului, permitand schimbarea dimensiuniii sale, intre 199 mm si 31 mm.

Dispune de trei setari de temperatura, pe care le vei ajusta in functie de coafura dorita, dar si de tipul parului. Astfel, pentru un par gros si bucle stranse se recomanda temperaturi de pana la 200 de grade Celsius, iar pentru parul subtire si bucle lejere temperaturi intre 160 si 180 de grade Celsius.

Totodata, este prevazut cu invelis cu protectie de 4 ori mai mare. Astfel, buclele obtinute vor fi frumos aranjate si stralucitoare, ondulatorul alunecand foarte usor de lungimea firului de par.

In cazul in care ati plecat de acasa si ati uitat ondulatorul pornit, trebuie sa stiti ca dupa 60 de minute acesta se va opri automat. Practic, este o masura de siguranta pentru a evita incidentele neodrite.

Aparatul vine insotit de husa pentru depozitare.

Parerea clientilor

Clientele sunt multumite de acest ondulator sustinand ca a dat un randament foarte bun. Se coafeaza de fiecare data foarte usor cu ajutorul sau, fiind un aparat, in opinia lor, usor de manevrat. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Ondulatorul Remington Dual Curl Ci63E1 este un aparat foarte practic si eficient, cu care va puteti coafa rapid in zilele in care parul nu vrea sa va asculte deloc. Este usor de manevrat si in scurt timp puteti obtine bucle lejere sau mai stranse, in functie de preferinte. In plus, aici puteti beneficia de o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • 2 tipuri de bucle
  • usor de manevrat
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *