19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX este un cuptor incorporabil modern, ce vine la pachet cu o serie de functii interesante, dar si cu un consum energetic foarte mic. In plus, pretul de achizitie este unul foarte bun in raport cu performantele pe care le poate obtine, motiv pentru care va asteptam sa ne urmariti in continuare pentru a face cunostinta cu produsul in cauza.

Design

Cuptorul beneficiaza de un design foarte elegant, prevazut cu o carcasa argintie si sticla neagra, integrandu-se perfect in orice bucatarie. In partea superioara, se afla panoul de control prevazut cu butoane de tip touch prin intermediul caruia vei putea realiza toate setarile dorite, precum vei putea verifica si timpul ramas pana la finalizarea programului in derulare. Dimensiunile acestuia sunt de 59.5 x 59.5x 56.4 cm (l x L x A) alaturi de o greutate de 42 kg.

Specificatii

Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX este un cuptor incorporabil prevazut cu o capacitate impresionanta de 73 litri, ceea ce iti va putea permite sa intreprinzi orice tip de activitate culinara. De asemenea, este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce presupune cateva avantaje. Printre acestea se numara coacerea rapida si uniforma, dar si siguranta in utilizare. In plus, este foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+.

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor rafturi glisante astfel incat vasele vor putea fi maicupalte cu foarte mare usurinta in afara cavitatii incinse. Usa este echipata cu balamale speciale, de tip Soft Close, ce asigura o inchidere lina.

Cuptorul detine si o serie de functii inteligente, pentru rezultate excelente la gatit. Printre ele se numara sistemul de convectie a aerului cald potrivit pentru prepararea corecta a bucatilor mari de carne pentru ca acestea sa devina proaspete la interior si crocante la exterior. Timer-ul permite presetarea timpului de gatit, pentru a evita coacerea excesiva. De asemenea, cuptorul detine 16 moduri de gatit, presetate, fiind optimizate din fabrica in functie de tipul retetei.

Tehnologia al 6 lea simt permite optimizarea automata a tututror parametrlor, in functie de tipul alimentelor ce urmeaza a fi preparate. In plus, cuptorul va transmite in mod permanent feedback referitor la nivelul de procesare al alimentelor, pentru a modifica pe parcurs parametrii necesari.

Tehnologia Ready2Cook vizeaza eliminarea necesitatii preincalzirii cuptorului, atunci cand retetele permit acest lucru datorita sistemului de convectie al aerului cald.

Tehnologia Cook 3 permite coacerea simultana a trei retete diferite, fara a amesteca aromele intre ele.

Tehnologia Maxi Cooking permite utilizarea elementului de incalzire superior in proportie de 75% si a celui inferior doar 25%, fiind eficient in prepararea unor retete crocante, fara uscarea alimentelor.

Sistemul de autocuratare prin piroliza permite inmuierea reziduurilor prin aburi, la final, fiind suficienta doar indepartarea acestora cu o laveta umeda.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest model de cuptor si sustin ca isi face treaba ireprosabil, este foarte incapator si extrem de economic. De asemenea, sunt incantati si de diversitatea functiilor din dotare care isi fac treaba ireprosabil, iar din punctul lor de vedere, este cea mai buna achizitie. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX este un cuptor foarte bun ce vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii avansate, toate acestea la un pret destul de mic in raport cu performantele pe care le poate atinge. Din punctul ,eu de vedere, merita achizitionat numaidecat fiindca este intr-adevar un produs avantajos.

Review pe scurt: Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX

10

Pret

10.0/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte incapator
  • Functii si tehnologii performante
  • Extrem de economic
  • Design elegant

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *