19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Electrolux EKF7800 este o cafetiera foarte buna, ce reuseste sa prepare acea „cafea clasica” intr-un mod aparte, absolut delicios. Poti realiza ajustarile necesare astfel incat bautura preferata sa iasa exact pe gustul tau, fie ca preferi o cafea mai tare sau mai slaba. Insa, mai multe detalii vom discuta in continuare astfel incat sa te poti lamuri daca este intr-adevar produsul pe care il cauti.

Design

Aparatul este prevazut cu un design foarte elegant, ce beneficiaza de o carcasa argintie. In partea de jos, se afla amplasat panoul de control prevazut cu un numar relativ redus de butoane si cu o interfata foarte intuitiva. Prin intermediul sau poti realiza toate setarile dorite, de la modul preferat pana la aroma cafelei. Central, se afla vasul gradat unde va fi preparata cafeaua. In partea din spate a aparatului se afla un alt recipient detasabil pe care va trebui sa il alimentezi cu apa. Cum nu este un aparat mare poate fi folosit fie acasa, fie la birou, fiindca nu ocupa spatiu foarte mare.

Specificatii

Electrolux EKF7800 este o cafetiera prevazut cu o putere de 1080 W ce va reusi sa prepare foarte rapid cafeaua dorita. Rezervorul de apa are o capacitate de maxim 1.6 litri, ceea ce va permite prepararea a aproximativ 12 cesti de cafea.

Acest aparat ofera o flexibilitate destul de mare in materie de cafea fiindca iti permite sa realizezi tot felul de setari. De exemplu, cu ajuorul selectorului Taste Intensy ai posibilitatea de a regla in mod automat gadul de tarie al cafelei doar apasand un buton. Prin urmare, poti prepara o cafea mai tare sau mai slaba, in functie de preferinte. Cu ajutorul functiie Timer poti programa aparatul sa porneasca prepararea cafelei la o anumita ora. De exemplu, seara il poti programa astfel incat dimineata cand te trezesti cafeaua sa fie gata.

De asemenea, aparatul detine un filtru de apa – Pure Advantage care asigura un gust mai bun al apei, apa care poate fi chiar si de la chiuveta. In plus, daca uiti pornit aparatul si deja ai plecat de acasa, nu trebuie sa te intorci findca acesta beneficiaza de sistem de oprire automata.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de aceasta cafetiera si sustin ca modul de preparare al cafelei este exact pe gustul lor. In fiecare seara il programeaza pentru dimineata urmatoare, iar atunci cand se trezesc pot savura linistiti o cafea delicioasa. In plus, apreciaza si faptul ca pret de aproximativ 40 de minute cafeaua ramane calda datorita functiei de incalzire.  O recomanda cu toata increderea mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Electrolux EKF7800 este o cafetiera pe care o recomand cu toata increderea fiindca prepara foarte bine cafeaua, este rezistenta, bine construita si permite o flexibilitate destul de materie in ceea ce priveste setarile din dotare. In plus, clientii sunt foarte multumiti de ea, ceea ce constituie un mare avantaj.

 

Pareri pe scurt: Electrolux EKF7800

9.8

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Design elegant
  • Setare intensitate gust
  • Timer programabil
  • Filtru de apa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *