22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light HAD-100SS

Fara doar si poate, dintr-o bucatarie nu poate lipsi hota, de aceea este absolut necesar sa alegi un model potrivit care sa faca fata cu bine oricarei provocari. Fie ca gatesti ocazional sau frecvent, hota Star-Light HAD-100SS te poate ajuta sa tii la distanta mirosurile rezultate in urma gatitului, care nu doar ca ti-ar invada bucataria, ci intreaga locuinta. De aceea, te invitam sa vezi despre ce este vorba pentru a te convinge daca acest produs ti se potriveste si tie.

Design

Din punct de vedere estetic, este o hota placuta, fiind realizata din inox, in consecinta culoarea acesteia este argintie. Se incorporeaza in blatul mobilei, iar frontal, vei regasi panoul mecanic cu butoane de tip push. Hota masoara 66/104 x 60 x 40 cm (l x L x A), avand o greutate de 8 kg.

Specificatii

Star-Light HAD-100SS este o hota incorporabila decorativa avand o capacitate de absorbtie de minim 312.2 mc/h si maxim 536.5 mc/h. Este recomandata pentru bucatarii cu suprafete de pana la 17-18 mp. Montarea ei va trebui sa se realizeze la o distanta de minim 65 cm fata de o plita cu alimentare pe gaz.

Pentru o mai buna vizibilitate, hota a fost dotata cu iluminare LED de 2.5 W, clasa A.

Hota este echipata cu doua filtre de grasime ce au o eficienta de retinere clasa A. Acestea capteaza eficeint particulele de grasime din abur. Daca acestea nu ar fi captate, s-ar forma condens pe peretii interiori ai hotei si a tubulaturii, iar ulterior ar curge o mazga lipicioasa. In principiu, este nevoie ca aceste doua filtre sa fie spalate de doua ori pe luna fie in apa fierbinte cu detergent, fie in masina de spalat vase.

Totodata, prezinta si sistem de ventilatie cu functie dubla, ce va extrage vaporii uniform aerisind rapid si uniform.

Daca alegi evacuarea direct afara, atunci trebuie sa stii ca in timpul functionarii va trebui deschis geamul sau o usa. Astfel, va fi asigurat fluxul de aer adecvat, pentru a nu suprasolicita motorul. In plus, pentru acest model de hota, se recomanda circuitul de eliminare sa fie cat mai scurt cu putinta si drept.

Dar daca alegi evacuarea prin recirculare in interior, atunci va trebui sa cumperi separat doua filtre din carbune activ, care vor neutraliza mirosurile din bucatarie.

Un alt plus al acestei hote se refera si la consumul energetic mic de 58.6 kWh/an, incadrata in clasa de eficienta energetica D.

Ne surprinde in mod placut si in ceea ce priveste zgomotul produs, pe cele trei trepte inregsitrand 52, 55, respectiv 57 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii declara ca este o hota absolut eficienta, care absoarbe mirosurile si aburul foarte bine. De asemenea, au fost incantati de design-ul placut, dar si de faptul ca este un model destul de silentios. In consecinta, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzie

Poti alege cu incredere hota incoporabila Star-Light HAD-100SS pentru ca este un model de isi face treaba in parametrii optimi si nu au existat niciun fel de incoveniente. In plus, vine la pachet cu un pret rezonabil, pe care il poti vizualiza aici.

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • absoarbe eficient mirosurile
  • eficienta energetica
  • destul de silentioasa
  • 3 trepte de putere
  • design placut

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

1 thought on “Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100SS, Putere absortie 536.5 mc/h, 3 trepte de putere, 1 motor, 60cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *