19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Electrolux EIT60428C este o plita incorporabila cu inductie, foarte eleganta si eficienta despre care vom discuta pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit. Astfel, va invitam sa urmariti in continuare acest review pentru a afla mai multe informatii utile.

Plita incorporabila Electrolux EIT60428C este prevazuta cu putere de 2800 W si include patru zone de gatit de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua arzatoare mici si unul normal. Puterea arzatorului mare este de 2800 W, a celor mici de 1200-1800 W, iar a celui normal 1800 W.

Zona de caldura se incalzeste doar in momentul in care se afla vasul deasupra ei. Acest lucru se datoreaza tehnologiei inteligente cu inductie facand plita sa fie mai sigura si mai economica.

Aceasta integreaza si functia Booster, care ofera un plus de energie, atingand rapid temperaturile dorite.

Plita este fabricata din sticla neagra, ce ofera un desgin foarte elegant. In partea din fata este prevazuta cu panou de control de unde puteti realiza setarile de care aveti nevoie. Mai mult decat atat, include indicator de caldura reziduala pentru a sti cand puteti atinge cu incredere plita, fara sa va frigeti.

Dimensiunile acesteia sunt de 59 cm latime si 52 cm adancime, avand o greutate de 9.19 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Electrolux EIT60428C este o plita cu inductie foarte buna ce imbina excelent performantele obtinute cu partea estetica. Cumparatorii sunt multumiti de ea si susitn ca este usor de utilizat, prepara rapid mancarea si arata foarte bine. Mai mult decat atat, dupa fiecare utilizare o curata foarte usor, ceea ce face sa arate ca noua dupa mai mult timp de functionare. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest model si considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Electrolux EIT60428C

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie Booster
  • Design elegant
  • Indicator caldura reziduala
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *