19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Albatros FA11+

Frigiderul Albatros FA11+ este un model ieftin, de dimensiuni reduse, gandit totusi ca o varianta mai incapatoare decat clasicele minibaruri. Poate fi folosit atat in hoteluri, cat si in apartamente sau chiar la birou. Isi face treaba in parametrii optimi, insa te invitam in continuare sa afli mai multe detalii despre produs.

Design

Din perspectiva estetica, este un aparat destul de simplu, carcasa fiind alba. Dispune de manere incorporate, usile fiind reversibile, prin urmare, poti fi montate pe ce parte doresti.

Dimensiunile acestuia sunt de 48 x 43 x 84 cm (l x L x A) si cantareste 35 kg.

Specificatii

Albatros FA11+ este un frigider cu o singura usa prevazut cu o capacitate de 82 litri, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic annual de 110 kWh.

Are la baza sistem de racire static, fiind prevazut cu conducte prin intermediul carora circula agentul termic. In consecinta, va aparea un condens la introducerea produselor cu o temperatura mai ridicata, creandu-se umezeala.

Poti regla temperatura cu ajutorul termostatului rotativ pozitionat in interior.

Nu exista si functii si tehnologii foarte performante, pentru ca acest frigider a fost conceput a fi unul dintre cele mai ieftine modele.

Frigiderul propriu zis ofera o capacitate de 73 litri, in partea de sus fiind zona de congelare ce dispune de o capacitate de 9 litr.

In partea de jos, se afla un compartiment inchis unde poti aseza fructele si legumele. Deasupra, se afla doua rafturi din sticla securizata prevazute cu margini de protectie. Exista 5 trepte de nivel pe care poti aseza cele doua rafturi.

Usa frigiderului este si ea prevazuta cu doua suporturi, unde vei putea depozita recipiente sau alimente mai mici.

Parerea clientilor

Persoanele care au cumparat acest frigider au declarat ca produsul in cauza isi face treaba in parametrii optimi si nu au avut probleme cu el. Ca principale puncte forte, au enumerat lumina interioara placuta, faptul ca este mic si usor de curatat. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Albatros FA11+ este un frigider rezonabil, potrivit pentru hoteluri, pensiuni sau chiar camere de camin. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret foarte accesibila pe care o poti verifica aici.

 

8.6

Pret

9.0/10

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • dimensiuni reduse
  • pret mic

Puncte slabe

  • lipsa functii performante

1 thought on “Frigider Albatros FA11+, 82 l, Clasa A+, H 84 cm, 3 Ani garantie, Alb

  1. Iubesc postul asta!. Citesc des acest blog. Si trebuie sa spun ca intodeauna veniti cu articole incredibile.

    Am linkat blogu pe contul meu de twitter si followeri-lor mei le-a
    placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *