25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

DeLonghi EC201.CD

Daca obisnuiesti sa te delectezi cu o cafea proaspata dimineata, ce ar fi daca ai opta pentru un aparat care sa faca treaba in locul tau, iar tu sa te poti pregati in acest timp de serviciu? Iti facem cunostinta cu espressor-ul manual DeLonghi EC201.CD, despre care vom discuta in cadrul acestui review. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli tot ce te intereseaza despre produs.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat elegant, carcasa fiind neagra. Frontal, se afla panoul de comanda de unde vei realiza setarile dorite. Nu este un aparat mare, in consecinta va ocupa un spatiu destul de mic in bucatarie. In plus, nu cantareste mai mult de 3 kg.

Specificatii

DeLonghi EC201.CD este un espressor manual cu o putere de 1050 W, ce iti va permite sa prepari orice tip de cafea doresti. De asemenea, poti prepara cappuccino, aparatul combinand aerul, aburul si laptele pentru a obtine o bautura spumoasa si cremoasa.

Este prevazut cu boiler realizat din otel inoxidabil, ceea ce asigura o fiabilitate destul de buna. De asemenea, dispune si de termostat separat pentru aburi si espresso.

Rezervorul de apa prezinta o capacitate de 1 litru si este detasabil, astfel ca il vei putea curata foarte usor.

Poate fi utilizata atat cafea macinata, cat si cafea pastile.

Dupa o anumita perioada de timp, dupa ultima utilizare, aparatul se va opri in mod automat.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat foarte practic in orice bucatarie si reusesc sa obtina o cafea delicioasa. Sunt multumiti de el si considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Espressor-ul DeLonghi EC201.CD este un aparat interesant, foarte usor de utilizat, pe care il poti folosi atat acasa, cat si la birou. Clientii au declarat ca este o achizitie buna, iar aici poti verifica si tu oferta de pret actuala.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • usor de intretinut
  • oprire automata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *