22 iunie 2024
Epilator umed si uscat Philips Seria 8000 BRE730/10

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips Seria 8000 BRE730/10 este un epilator care poate fi folosit atat pe pielea uscata, cat si pe pielea umeda, fara fir ce ofera o epilare eficienta si mai rapida. In plus, dispune de o serie de accesorii interesante si foarte utile.

Epilatorul Philips Seria 8000 BRE730/10 este prevazut cu 32 de pensete si dispune de doua trepte de viteza, putand fi folosit fara fir. Este echipat cu acumulator, astfel ca nu va trebui sa depindeti de o sursa de alimentare. In plus, il puteti folosi atat pe pielea uscata, cat si pe pielea umeda. Ofera o autonomie de doua ore si necesita doua ore pentru o incarcare completa.

Manerul ergonomic in forma de S face ca aparatul sa fie foarte usor de manevrat, urmarind conturul corpului, acoperind foarte bine suprafata acestuia. Este prevazut cu cap de epilare extralat care acopera o zona mai mare cu fiecare miscare, indepartand eficient parul. Capul de radere si pieptanele de tuns asigura o radere precisa, stilizand foarte bine si zona inghinala. Manusa pentru exfoliere ajuta la prevenirea cresterii firelor de par pe sub piele, iar pila pentru pedichiura cu disc rotativ ajuta sa obtineti talpi mai fine. Capul pentru zonele delicate va ajuta sa epilati mai delicat zonele sensibile. Capul pentru contact amelioreaza senzatia de disconfort din timpul epilatului. In plus, toate accesoriile le puteti depozita in husa speciala cu care epilatorul vine la pachet.

Dimensiunile epilatorului de la Philips sunt de 18.5 cm lungime, 21 cm inaltime si 6.5 cm latime, avand o greutate de 400 de grame.

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips Seria 8000 BRE730/10 este un epilator de generatie noua, confortabil de utilizat si usor de manevrat. Clientele sunt de parere ca au facut o alegere buna inlocuind vechiul aparat cu acest model, sustinand ca epilarea este mai putin dureroasa, epilarea dureaza mai putin, iar accesoriile cu care vine la pachet sunt foarte utile. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Epilator umed si uscat Philips Seria 8000 BRE730/10

Review pe scurt: Philips Seria 8000 BRE730/10

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 32 de pensete
  • 2 setari de viteza
  • Usor de manevrat
  • Accesorii utile

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *