19 iulie 2024
Studio Casa Duetto FM60/60 cm pareri

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Studio Casa Duetto FM60/60 cm este o solutie absolut ingenioasa in materie de aragazuri care dispune de doua tipuri de cuptoare, ceea ce este absolut minunat. Insa, mai multe detalii utile vom dezbate in continuarea acestui material pe care l-am pregatit.

Aragazul Studio Casa Duetto FM60/60 cm este un model mixt si dispune de o plita prevazuta cu alimentare pe gaz si doua cuptoare – unul pe gaz, iar celalalt electric.

Plita dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, un arzator nomal, un arzator mare si un arzator Wok. Fiind prevazuta cu alimentare pe gaz, aceasta a fost prevazuta cu sistem de siguranta care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. In plus, beneficiaza si de sistem de aprindere electrica. Suprafata plitei este realizata din sticla, ceea ce ofera un plus de eleganta produsului, iar fiecare arzator este dotat cu cate un gratar minimalist din fonta.

Studio Casa Duetto FM60/60 cm review

Asa cum spuneam anterior, aragazul este prevazut si cu doua cuptoare, unul dintre principalele avantaje ale acestui produs. Cuptorul superior este cel electric, iar in partea de jos se afla cel pe gaz. Cuptorul electric prevazuta termostat reglabil prin intermediul caruia puteti regla durata de coacere si este prevazut cu o tava, un gratar, dar si sistem de iluminare intrioara. Cuptorul pe gaz dipsune de functia timer, grill, turbo fan si prezinta o tava alaturi de un gratar. Deopotriva, la fel de ca in cazul plitei, cuptorul cu gaz prezinta sistem de aprindere electrica, dar si sistem de siguranta pentru a preveni incidentele nedorite.

Studio Casa Duetto FM60/60 cm pareri

Aragazul este prevazut si cu un capac din sticla pentru a proteja  bucataria de eventualii stropi de grasime care pot sari in timp de gatiti. Panoul de control se afla in partea superioara a aparatului, iar prin intermediul sau puteti controla atat plita, cat si cele doua cuptoare. In plus, ofera un design modern si placut usor de integrat in orice decor. Dimensiunile aragazului sunt de 60 cm latime, 60 cm adancime si 90 cm inaltime, avand o greutate de 45 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Studio Casa Duetto FM60/60 cm este un aragaz mixt foarte interesant ideal pentru cei care nu se pot hotari asupra unui cuptor electric sau cu gaz, fiindca au nevoie de avantajele ambelor variante. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si sustin ca functioenaza eficient atat plita, cat si cele doua cuptoare. De asemenea, arata bine, se curata usor, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

 

Review pe scurt: Studio Casa Duetto FM60/60 cm

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Cuptor pe gaz si cuptor electric
  • Design modern
  • Functii utile
  • Sisteme de siguranta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *