25 iulie 2024
Fierbator Concept RK0070

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Concept RK0070 este un fierbator electric foarte interesant care se remarca prin design-ul sau unic, precum si eficienta sa. Prezinta o carcasa eleganta alba, care se integreaza excelent in orice decor. Este un dispozitiv care te poate ajuta sa preagatesti ceaiul sau bauturile direct pe masa.

Aparatul este realizat din ceramica de calitate, durabila si nedaunatoare, ce presupune intretinere facila si rapida. Apa fiarta este inodora, iar datorita metalului ceramic aceasta izoleaza foarte bine caldura, ramanand calda mai mult timp.

Fierbatorul Concept RK0070 este prevazut cu un capac din ceramica detasabil, ce beneficiaza de protectie impotriva caderii foarte utila atat la umplerea cu apa a aparatului, dar si in timpul spalarii. Elementul de incalzire ascuns previne depunerea murdariei. Baza pivvotanta dispune de spatiu de stocare a cablului de alimentare, pe care puteti monta fierbatorul din orice unghi.

Aparatul beneficiaza de sistem de siguranta dublu – oprire automata la atingerea punctului de fierbere sau cand porniti accidental aparatul, insa nu se afla apa in interior. Intrerupatorul serveste si ca lumina de functionare care se aprinde ori de cate ori aparatul este pornit. In plus, dispune si de picioruse antiiderapante ceea ce ii ofera o mai buna stabilitate.

Modelul in discutie ofera o capacitate de 1.5 litri si prezinta o putere de 1200 W. Dimensiunile acestuia sunt de 23 cm latime, 26 cm inaltime si16.5 cm adancime, avand o greutate de 1.4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept RK0070 este un fierbator electric bun, care reuseste sa incalzeasca apa rapid pentru prepararea bauturilor preferate. Cumparatorii sunt multumiti de produs si declara ca aparatul functioneaza in parametrii optimi, fiind usor de folosit si foarte practic. De asemenea, apreciaza design-ul acestuia care se diferentiaza de modelele clasice si sunt de parere ca au facut o alegere potrivita. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Fierbator Concept RK0070

Review pe scurt: Concept RK0070

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *