25 mai 2024
Fierbator Concept RK0040

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Concept RK0040 este un model de fierbator electric elegant, realizat din material ceramic de calitate ce ofera o buna rezistenta in timp, dar si un randament mai bun. In acelasi timp, poate fi folosit si ca ceainic traditional. In plus, setul contine si doua cesti ceramice alaturi de farfurii pentru ele ce urmeaza acelasi design ca aparatul.

Fierbatorul Concept RK0040 este prevazut cu o capacitate generoasa de 1.5 litri si este prevazut cu o putere de 1500 W reusind sa incalzeasca apa in timp util. Aparatul presupune un mod de functionare sigur reusind sa se opreasca automat atunci cand apa atinge punctul de fierbere sau daca porniti aparatul fara a adauga si apa in el.

Baza rotativa va permite amplasarea fierbatorului in orice pozitie, fiind mult mai confortabil si usor. In plus, se incadreaza foarte bine in orice decor si este un produs usor de intretinut.

Concluzii si Pareri de la clienti

Fierbatorul Concept RK0040 este un aparat foarte practic si util in orice bucatarie sau chiar la birou, cu ajutorul caruia puteti prepara mai usor si mai simplu apa in fiecare dimineata pentru bautura preferata. Cumparatorii sustinc a folosesc zilnic fierbatorul si functioneaza in parametri optimi, asa cum promite. Este suficient de spatios, usor de folosit si arata bine, fiind exact ceea ce cautau. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Fierbator Concept RK0040

Recenzii pe scurt: Concept RK0040

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Sisteme de siguranta
  • Design elegant

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *