25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips StyleCare Prestige BHB876/00 este un ondulator foare interesant care pe mine m-a scutit de foarte multe vizite la coafor. Indiferent ca vrei sa obtii o coafura de zi sau una de seara, bucle lejere sau bucle stranse, recomand cu caldura acest produs.

Nu sunt o persoana foarte indemanatica atunci cand vine vorba de aranjatul parului, insa acest produs efectiv imi simplifica munca. Buclele obtinute arata foarte bine si sunt rezistente chiar si dupa doua zile. Este nevoie doar sa atingi un buton, iar datorita celor doua ghidaje inteligente cu rotire automata vei obtine numaidecat rezultatul dorit. Buclele frumos definite si rezistente se datoreaza tehnologiie inteligente pentru amplificarea buclelor, tratand cu blandete parul.

In plus, datorita acelei bare mai lungi, poti coafa de doua ori mai ult par dintr-o singura miscare. Acesta se prinde pe verticala, nu agreseaza parul si nu se incurca. Butoanele de unde vei realiza setarile dorite sunt amplasate astfel incat sa iti fie la indemana. In plus, datorita formei curbate te poti apropia foarte usor si de scalp.

Philips StyleCare Prestige BHB876/00 detine 27 de combinatii de setari, in functie de tipul parului si de rezultatele pe care doresti sa le obtii. Astfel, exista 3 setari de temporizare, 3 setari de temperatura si 3 setari pentru directia de ondulare.

Setari Philips StyleCare Prestige BHB876/00

De asemenea, ondulatorul este prevazut cu invelis ceramic cu infuzie de cheratina ce iti va proteja parul si nu il va arde. Poti ondula suvita in trei directii: stanga, dreapta sau automat. Fie ca iti doresti bucle cu o simetrie perfecta, fie un aspect mai natural, poti obtine rezultatele dorite cu ajutorul acestui aparat cu adevarat spectaculos.

Un alt aspect ce m-a fascinat la el se refera la sistemul de feeback inteligent. Practic, aparatul te atenioneaza cand bucla este gata, prin emiterea unor semnale acustice. In acest fel, previne arderea parului. In plus, functia de oprire automata, opreste aparatul in cazul in care parul s-ar prinde in camera de ondulare. Personal, nu am avut aceasta problema, iar din punctul meu de vedere, este destul de greu sa iti prinzi parul, insa producatorii au dorit sa fie preventivi.

In principiu, aparatul se foloseste pe parul uscat foarte bine in prealabil. Aleg sa usuc parul foarte bine cu un uscator, iar mai apoi incep sa folosesc aparatul. Am observat ca folosind aparatul pe parul proaspat spalat se aranjeaza mult mai frumos si mai bine, insa nici pe parul spalat cu 1-2 zile inainte nu se aranjeaza rau. Totul depinde de ceea ce doresti sa obtii, de setarile pe care le realizezi si de modul in care manevrezi aparatul. In plus, in functie de tipul parului pe care il ai, fie ca discutam despre fir subtire, gros sau normal, poti seta temperatura in urmatoarele trepte: 170 de grade Celsius, 190 de grade Celsius si 210 grade Celsius.Pentru parul subtire recomand 170 de grade Celsius, pentru parul normal 190 de grade Celsius, iar pentru parul gros poate fi folosit fara probleme la temperatura de 190 de grade Celsius.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca este un produs excelent, foarte usor de folosit, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Intr-adevar confirma faptul ca rezista chiar si pana la 2-3 zile, adica pana la urmatoarea spalare, nu deterioreaza parul si recunosc ca le-a scutit de multe drumuri la salon, dar si de bani, fiindca isi amortizeaza investitia. In plus, considera raprotul calitate/pret foarte bun.

Concluzii 

Personal, sunt de parere ca Philips StyleCare Prestige BHB876/00 este unul dintre cele mai bune ondulatoare, foarte usor de manevrat, iar rezultatele pe care le-am obtinut sunt incantatoare. Inca de la prima utilizare am fost impresionata de modul in care isi face treaba, iar buclele am reusit sa le obtin intr-un timp foarte scurt. Il recomand cu toata increderea si consider ca pretul cu care vine la pachet este avantajos.Ondulator Philips StyleCare Prestige BHB876/00

Pareri pe scurt: Philips StyleCare Prestige BHB876/00

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 27 de combinatii de setari
  • Bucle rezistente
  • Usor de folosit
  • Infuzie cu cheratina

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *