22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Arctic O10+ este o lada frigorifica de dimensiuni reduse, ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil. In plus, este un produs fiabil, realizat din materiale rezistente, neinflamabile, avand o izolatie densa ce asigura conditiile optime pentru alimentele depozitate in interior.

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu, prevazut cu o carcasa alba, care se va integra perfect in orice decor.  Este potrivita pentru o locuinta sau chia rpenru un magazin, garaj si asa mai departe.

Reuseste sa congeleze foarte bine alimentele aflate in interior si destul de repede, avand o capacitate de 104 litri. Insa, mica problema pe care o intalnim la aproape toata lazile frigorifice, exceptie fiind cele foarte scumpe, se refera la aparitia ghetii pe peretii interiori.

Interiorul lazii este liber, in sensul ca nu exista rafturi care sa il delimiteze si care sa ocupe spatiu inutil. Doar in partea superioara se afla un suport metalic unde poti aseza pachete mai mici sau poti renunta definitiv la el.

Ofera mai multe variante de congelare, inclusiv congelarea rapida, putand fi folosita in cazul oricarui tip de aliment. In plus, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Consumul energetic anual ar fi estimat undeva la doar 173 kWh.

De asemenea, beneficiaza si de o autonomie foarte buna, de 30 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent nu vei avea de ce sa ingrijorezi in privinta sigurantei alimentelor tale. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4.75 kg.

Modul de functionare al acesteia este unul destul de silentios, astfel ca nu depaseste 41 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 53.7 cm latime, 86 cm inaltime si 61 cm adancime, avand o greutate de 27 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest model de lada frigorifica si sustin ca ingheata bine, este siletnioasa si destul de spatioasa pentru nevoile lor. Se incadreaza perfect chiar si in psatii mai restranse, ceea ce reprezinta un mare plus pentru ei. O recomanda mai departe cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzii autor

Arctic O10+ este o lada frigorifica pe care o recomand cu toata increderea, fiindca ingheata foarte bine alimentele aflate in interior, este silentioasa, incapatoare si nici nu ocupa mult spatiu. Practic, asigura tot ceea ce ai nevoie si pretul de achizitie este unul chiar decent.

Review pe scurt: Arctic O10+

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incapatoare
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Autonomie mare
  • Functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *