24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Heinner HVC-MGR1200

Cand vine vorba de curatenie ai nevoie de aparatele cele mai potrivite nevoilor tale. Pentru ca totu sa fie mai simplu, trebuie sa optezi pentru produse eficiente. Iar eficienta poate varia de la o persoana la alta, asa ca ramane ca tu sa decizi ceea ce ti se potriveste exact. Noi iti vom prezenta in continuare aspiratorul cu sac Heinner HVC-MGR1200, un model interesant si foarte ieftin.

Design

Aspiratorul dispune de o carcasa compacta, de culoare alba cu verde. Este un aparat destul de mic incat sa iti permita o buna manevrabilitate si un transport facil dintr-un loc in altul.

Specificatii

Heinner HVC-MGR1200 este un model de aspirator potrivit pentru aspirare uscata, ce ofera o putere de 1200 si o putere de aspirare de 140 W. Este prevazut cu sac textil avand o capacitate de colectare de 1.5 litri.

Este prevazut cu accesoriu pentru spatii inguste ce iti va permite sa patrunzi chiar si in locurile greu accesibile.

Cablul de alimentare are o lungime de maxim 5 metri si are derulator automat pentru o stocare eficienta a cablului.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest aspirator si au declarat ca puterea de aspirare este destul de buna, astfel ca au reusit sa aspire foarte bine atat podele, cat si covoare. Este usor de manevrat si desigur de depozitat, datorita dimensiunilor reduse. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Heinner HVC-MGR1200 este un model de aspirator ieftin, dar eficient, cu care cumparatorii si-au facut foarte bine treaba. Este usor de transportat si manevrat si, cel mai important, vine la pachet cu o oferta de pret foarte avantajoasa, pe care o poti consulta aici.

 

8.9

Pret

9.3/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.4/10

Puncte forte

  • dimensiuni reduse
  • sac textil
  • pret mic

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *