25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light HA-260SS este o hota traditionala foarte accesibila ca pret potrivita pentru bucatarii mici sau medii. Asigura un mod de operare eficient, dar mai multe detalii utile va vom prezenta in continuare.

Hota traditionala Star-Light HA-260SS prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 131.1 mc/h si 326.4 mc/h, punand la dispozitie trei trepte de putere. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica E, inregistrand anual un consum de aproximativ 101 kWh.

Hota este echipata cu doua filtre din aluminiu pe care le puteti detasa foarte usor pentru a le spala cu apa calda si detergent. Pot fi introduse chiar si in masina de spalat vase.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra procesului de gatit, a fost implementat sistemul de iluminare LED care creeaza o ambianta foarte placuta.

Aceasta hota poate fi folosita atat cu evacuare in exterior, cat si prin recirculare. Pentru recirculare este nevoie de achizitionarea separata a filtrelor de carbon activ, care necesita inlocuire periodica, o data la sase luni.

Star-Light HA-260SS review

In partea frontala se afla panoul de control prevazut cu butoane ce permit activarea/dezactivarea hotei, precum si reglarea puterii de absorbtie. Dimensiunile hotei sunt de 15 cm inaltime, 60 cm latime si 50 cm adancime. Diametrul burlanului de aerisire este de 12 cm.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Hota traditionala Star-Light HA-260SS este un model potrivit si pentru un buget mai restrans ce poate absorbi destul de bine mirosurile si aburul. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile lor a fost o alegere potrivita, modelul in discutie facand fata cu succes conditiilor date. De asemenea, sustin ca este silentioasa, arata bine si se integreaza foarte bine in bucataria lor. Panoul de control prezinta o interfata foarte intuitiva, iar setarile dorite sunt usor de realizat. Dupa parerea lor, au facut o alegere corecta si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Star-Light HA-260SS

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 trepte de putere
  • Usor de setat
  • Silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *