13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Rowenta Compact Power RO3731 este un aspirator fara sac compact si usor de manevrat si in spatii mai restranse. Ofera o aspirare buna si include accesorii utile, insa mai multe detalii vom discuta imediat in materialul pe care l-am pregatit.

Aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power RO3731 este prevazut cu o putere de 750 W si include un recipient, in locul sacului clasic de murdarie, mult mai practic. Acesta se detaseaza usor pentru a arunca murdaria direct in cosul de gunoi. Gratie tehnologiei ciclonice, performantele la aspirare sunt imbunatatite. De asemenea, tehnologia mono-ciclonica asigura un nivel dublu de filtrare ce capteaza 99.98% din praful aspirat, eliberand ulterior un aer mai curat.  Capacitatea rezervorului de murdarie este una generoasa, de 1.5 litri.

Manerul ergonomic al aspiratorului face ca acesta sa fie usor de mutat dintr-un loc in altul. Totodata, aspiratorul este prevazut cu un nou cap de aspirare ce asigura performante bune pe suprafete dure. Noul accesoriu XXP Precision Flex este realizat astfel incat sa poata ajunge si in zone stramte, inguste sau indepartate. Ofera o flexibilitate foarte buna si il puteti folosi inclusiv pentru a aspira tapiteria masinii.

Lungimea cablului de alimentare este de 6.2 metri, iar raza de operare ajunge la 8.8 metri. Include, desigur, si derulator automat de cablu.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Rowenta Compact Power RO3731 este un aspirator fara sac puternic si silentios care poate constitui o alternativa buna de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aparatul isi face treaba si declara ca aspira bine, este usor de manevrat, compact si neasteptat de silentios. Accesoriile cu care vine la pachet sunt foarte practice si le simplifica munca. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata pe care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Rowenta Compact Power RO3731

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Accesorii

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Putere buna
  • Silentios
  • Accesorii utile

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *