22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Philips Seria 3000 HR2191/01 este un blender foarte practic in orice bucatarie ce ofera o capacitate generoasa si un mod de operare intuitiv. Este o solutie excelenta pentru orice gospodina, dar pentru inceput, este improtant sa aflati in continuare mai multe informatii utile.

Blender-ul Philips Seria 3000 HR2191/01 prezinta o putere de 600 W si pune la dispozitie doua trepte de viteza, pe care le veti adapta in functie de continut. Reuseste sa marunteasca si sa omogenizeze foarte bine atat ingrediente moi, cat si ingrediente dure, ba chiar zdrobeste fara probleme si gheata. Obtineti astfel o consistenta fina pentru a prepara cele mai sanatoase si delicioase continuturi.

Lamele din inox asigura aparatului o buna rezistenta in timp, dar si rezultate constante. Totodata, ofera un mod de functionare sigur, in acest sens, fiind dotat cu senzor MTP ce previne supraincalzirea motorului si picioare cu ventuza pentru o functionare fara vibratii.

Cu functia impuls activitatea aparatului este intensificata temporar, astfel ca puteti obtine continutul dorit intr-un timp foarte scurt. In acelasi timp, sistemul ProBlend asigura o consistenta uniforma. Mai mult decat atat, vasul din dotare ofera o capacitate generoasa de 2 litri.

Componentele dispozitivului se detaseaza cu usurinta si pot fi spalate si in masina de spalat vase. Este un aparat usor de folosit si de intretinut, ce nu produce vibratii in timpul utilizarii, iar datorita picioarelor cu ventuza, ofera o buna stabilitate pe blatul de lucru.

Carcasa este realizata din otel inoxidabil si plastic, oferind o buna rezistenta in timp. Dimensiunile blender-ului sunt de 36 cm inaltime, 22 cm lungime si 25 cm adancime, avand o greutate de 2.2 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips Seria 3000 HR2191/01 poate fi o alegere inspirata in materie de blendere ce asigura o procesare rapida si uniforma a continutului, indiferent de duritatea ingredientelor. Clientii s-au declarat foarte multumiti de aparat si sustin ca isi face treaba excelent, exact asa cum promite. Marunteste bine ingredientele, obtine o pasta omogena si este foarte stabil in timpul functionarii. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere foarte buna optand pentru acest model si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Philips Seria 3000 HR2191/01

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Accesorii

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Sistem ProBlend
  • Siguranta in utilizare
  • Macinare rapida si uniforma
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *