19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic DFS0502 este o masina de spalat vase slim potrivita pentru spatii restranse pe care va puteti baza ca va poate scapa numaidecat de grija vaselor murdare. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare, unde va vom prezenta cele mai importante detalii despre acest produs.

Masina de spalat vase Arctic DFS0502 ofera o capacitate de incarcare de 10 seturi fiind potrivita pentru aproximativ 2-3 persoane. In acelasi timp este incadrata in clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand un consum energetic scazut.

Panoul de control se afla in zona superioara a usii si ofera o interfata intuitiva. Setarile dorite sunt usor de realizat, iar tot aici regasim doi indicatori importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diferite tipuri de vase. De asemenea, aveti posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. Nu lipseste nici cosul pentru tacamuri la nivelul caruia se va realiza o spalare eficienta.

Arctic DFS0502 include 5 programe dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este destinat articolelor cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius impreuna cu o presiune ridicata a apei.
 3. Spalare si uscare 65 – poate fi utilizat pentru spalarea articolelor de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 4. Spalare rapida si uscare 60 – este potrivit pentru articolele cu grad scazut de murdarie, asigurand o spalare rapida la temperatura de 60 de grade Celsius.
 5. Mini 35 – este potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 35 de grade Celsius.

De asemenea, include si cateva functii:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a programului dorit cu 3, 6 sau 9 ore.
 • Tablete – utilizeaza detergent tip tableta, astfel ca masina va optimiza spalare.

Masina presupune un mod de functionare silentios inregistrand maxim 49 d.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 44.8 cm adancime, alaturi de o greutate de 36.5 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Masina de spalat vase Arctic DFS0502 poate fi un ajutor de nadejde in bucatarie. Cumparatorii sunt de parere ca desi este o masina simpla, totusi isi face treaba eficient, spaland bine vasele si oferind o serie de programe bine gandita. Dupa parerea lor, au facut o alegere potrivita neovilor sale si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Arctic DFS0502

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programare intarziata
 • Programe uzuale
 • Usor de setat

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *