19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Albatros A45B2

Albatros A45B2 este un cuptor electric compact, de foarte mare folos in orice bucatarie. Dispune de o serie de functii interesante si este un aparat usor de intretinut, evident daca acesta este curatat la timp, dupa fiecare utilizare si nu dupa mai multe utilizari, cand deja murdaria este intarita.

Design

Din perspectiva estetica, este un cuptor ce dispune de o silueta eleganta, carcasa fiind de culoare neagra. Lateral, se afla trei butoane rotative cu ajutorul carora vei reusi sa reglezi toti parametrii doriti, pentru ca alimentele sa fie preparate exact dupa gustul tau.

Dimensiunile aparatului sunt de 55 x 42.5 x 38.5 cm (W x D x H) si cantareste 7.7 kg.

Specificatii

Albatros A45B2 este un cuptor electric ce ofera un volum generos de 45 de litri, ceea ce ne permite sa preparam mai multe feluri de mancare in acelasi timp folosind chiar tavi si vase de dimensiuni, dar si de forme diferite. Totodata, puterea acestuia este de 1800 W si prezinta patru trepte pentru reglarea temperaturii, pe care o poti ajusta in intervalul 90-230 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functii cu care a fost dotat acest cuptor, se numara:

  • rezistenta de sus – presupune functionarea elementului de incalzire de sus, fiind potrivita pentru alimentele ce au nevoie de coacere si rumenire pe partea superioara
  • rezistenta de jos – presupune functionarea elementului de sus si este recomandata pentru rumenirea partii de sus a produselor
  • rezistenta superioara plus rezistenta inferioara – este potrivita pentru prepararea tuturor tipurilor de produse. Implica functionarea ambelor elemente simultan.

Timerul nu iti va permite sa uiti de alimentele pe care le-ai adaugat in interior, putand fi reglat pana la 60 de minute. La sfarsitul programului, vei fi avertizat sonor pentru a scoate preparatele.

Pentru o mai buna vizibilitate in interior, aparatul este prevazut cu usa cu geam clar, de dimensiuni mari, dar si iluminare interioara.

Cuptorul este prevazut cu un gratar din inox, o tava mare, o tava pentru conectare a reziduurilor si un maner ce permite manevrearea facila a tavii.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un produs foarte bun, care coace ireprosabil si de care sunt extrem de multumiti. Au preparat diverse retete inclusiv saratele din foietaj, fripturi si alte bunatati. Rezultatul a fost cel asteptat, iar acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Cuptorul eletric Albatros A45B2 poate fi alegerea potrivita, intrucat a trecut toate testele si a demonstrat ca se descurca eficient. Din punctul meu de vedere, este un produs bun, iar acest lucru este evidentiat si de clientii care s-au declarat multumiti. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret foarte buna, nu ezita sa intri aici.

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • usa cu geam mare pentru o buna vizibilitate
  • incalire rapida
  • coacere uniforma
  • pret bun

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *