19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8

Fiindca sezonul cald vine la pachet cu avantaje, dar inevitabil, si cu dezavantaje, atunci trebuie sa apelezi la produse care reusesc sa iti asigure confortul dorit. Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8 este un aparat de aer conditionat foarte eficient si de mare folos in sezonul cald, de aceea trebuie sa afli cate ceva despre el pentru a verifica daca iti acopera integral nevoile.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design discret, indeosebi daca va fi amplasata pe un perete alb. In partea dreapta, se afla display-ul mascat unde va fi afisata temperatura interioara. Masoara 79 cm lungime, 27.5 cm latime si 20 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg.

Unitatea externa prezinta urmatoarele dimensiuni: 84.2 kg lungime, 32 cm latime si 59.6 cm inaltime, inregistrand o greutate de 31 kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8 ofera o capacitate suficient de mare de 12000 BTU, fiind recomandat pentru suprafete curprinse intre 26 si 35 mp.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul racire, reprezentand performante destul de bune.

Aparatul prezinta tehnologia Inverter care are rolul de a optimiza activitatea aparatului. Compresorul va functiona gradual, temperatura dorita fiind atinsa in timp real. Pe cicluri lungi, se vor inregistra economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare are capacitatea de a purifica aerul in totalitate. Astfel, va reusi sa tina la distanta particulele de praf, poluare si polen si chiar virusurile, bacteriile si alergenii.

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8 poate fi utilizat atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece activand cele doua functii de baza: racire si incalzire. Acestora li se adauga o serie de functii foarte eficiente si anume:

 • Dezumidificare si ventilatie – tine la distanta umiditatea din aer, principalul factor ce determina formarea mucegaiului.
 • Timer si Auto-restart – confera aparatului un grad de autonomie ridicat. Astfel, timer-ul face posibila programarea activitatii aparatului, in timp ce functia auto-restart permite reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent, tinand cont de ultimele setari efectuate.
 • Turbo – presupune intensificarea activitatii aparatului, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid.
 • Auto-curatare – uscarea ventilatorului dupa ce aparatul si-a incheiat activitatea, in acest fel evitandu-se formarea mucegaiului si aderarea bacteriilor pe suprafata sa, care sunt responsabile pentru mirosurile neplacute.
 • Dezghetare inteligenta – poate fi activat doar pe modul incalzire si presupune dezghetarea automata inainte ca aparatul sa isi inceapa activitatea/
 • Auto-diagnoza – presupune identificarea unei probleme inca din stare incipienta prin oprirea activitatii aparatului si afisarea unui cod specific, pe care il vei cauta in manualul de utilizare.

Nivelul de zgomot pe cea mai puternica treapta de ventilare nu depaseste 39 dB, ceea ce inseamna ca este un aparat ultra-silentios.

Parerea clientilor

Clientii considera acest aparat de aer conditionat o achizitie foarte buna deoarece racoreste excelent incaperea, este silentios, iar consumul de energie este rezonabil. Totodata, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8 este un aparat de aer conditionat foarte bun, iar marca Gree ne surprinde in mod placut de fiecare data. Aparatul oferea o capacitate destul de generoasa, functii diverse foarte eficiente si eficienta energetica ridicata. Poti verifica aici si o oferta de pret foarte buna!

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.2/10

Puncte forte

 • capacitate generoasa
 • tehnologie Inverter
 • eficienta enegetica
 • filtru performant
 • silentios

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *