25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Whirlpool PACW12CO

Cauti un aparat de aer conditionat portabil, pentru a racori mai multe incaperi, dar care sa aiba si o capacitate rezonabila? S-ar putea sa ti se potriveasca aparatul de aer conditionat Whirlpool PACW12CO, dar nu inainte de a afla tot ceea ce este important sa stii despre acest produs.

Design

Este prevazut cu un design compact, carcasa fiind de culoare alba in combinatie cu gri. Display-ul este amplasat in partea superioara si poate fi controlat atat prin intermediul panoului comanda, cat si cu ajutorul telecomenzii. Detine o lungime de 44.8 cm, latime 40.2 cm si inaltime 74.3 cm, cantarind 34 de kg.

Specificatii

Whirlpool PACW12CO este un aparat de aer conditionat portabil ce inregistreaza o capacitate destul de buna de 12000 BTU si este incadrat in clasa de eficienta energetica A.

Dispune de sistem de filtrare de mare densitate, ce poate purifica aproape complet aerul din incapere. Mai mult decat atat, poate fi usor demontabil si lavabil, ceea ce nu va mai atrage costuri in plus.

Pe langa functiile de baza, acest aparat mai este prevazut cu:

  • Ventilare si Dezumidificare – eliminarea umiditatii din aer, principala respnsabila pentru formarea mucegaiului.
  • Autocuratare – uscarea rapida a vaporizatorului, indata ce aparatul si-a incheiat activitatea, astfel incat bacteriile sau mucegaiul sa nu adere pe suprafata sa.
  • Auto-restart – reluarea automata a activitatii aparatului, dupa o eventuala pana de curent, vizand ultimele setari realizate.
  • Autodiagnoza – semnalizeaza o eventuala problema aparuta, inca din stare incipienta, afisand pe display un cod. Acesta va fi cautat in manualul de utilizare, pentru a verifica despre ce este vorba.
  • Jet – creste puterea aparatului, pentru o perioada limitata de timp, pana cand temperatura dorita va fi atinsa, ulterior, fiind necesara doar mentinerea acesteia.

Pe cea mai puternica treapta de ventilare, nivelul de zgomot produs ajunge pana la 64 dB. Intr-adevar, aceasta valoare este putin cam ridicata pentru un sistem de climatizare, insa nu este suficienta pentru a provoca disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de acest aparat de aer conditionat portabil si sustin ca este mai eficient decat s-ar fi asteptat. Se descurca excelent atat in dormitoare mici, cat si in living-uri mari ceea ce nu poate face altceva decat sa ii multumeasca pe deplin. In acest context, sunt convinsi de faptul ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat portabil Whirlpool PACW12CO este un sistem de climatizare foarte eficient, ce poate racori mai multe camere, dat fiind ca poate fi mutat dintr-o incapere in alta. Consideram a fi o investitie buna in masura in care substiuieste montarea a cate unui aparat de aer conditionat fix in fiecare incapere, ceea ce ar fi atras o investitie incomparabil mai mare. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret atractiva, intra aici.

Review pe scurt: Whirlpool PACW12CO

9.2

Pret

8.8/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • capacitate rezonabila
  • functii diverse
  • portabil

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *