22 aprilie 2024
Cuptor electric Arctic AMO40B

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Arctic AMO40B este un produs util in foarte multe situatii, ce reuseste sa prepare reteta dorita foarte bine, desigur, realizand setarile in mod corect. Ofera o capacitate medie, de 40 de litri, insa as spune ca este suficienta pentru a intreprinde cam orice activitate culinara doresti.

Cuptorul Arctic AMO40B este prevazut cu o putere de 1640. Panoul de control este amplasat in partea dreapta si este dotat cu trei butoane rotative prin intermediul carora vei realiza toate setarile dorite, de la functia dorita pana la temperatura optima. In plus, vine la pachet cu un grilaj metalic si doua tavi: una dreptunghiulara si una rotunda.

Prin intermediul butoanelor poti seta temperatura si durata de functionare pana la maxim 100 de minute sau poti seta pe modul manual, fara durata stabilita in prealabil. Totodata, printre functiile din dotare, se numara:

 • Grill – este potrivit pentru prepararea pestelui, carnii, dar si a legumelor la grill. Setand temperatura la maxim, alimentele vor fi preparate foarte repede, fara sa le usuce. Grilajul poate fi amplasat la nivelurile 2 sau 3, iar jos poate fi aplasata o tava unde se va scurge grasimea. Dureaza 30-50 de minute prepararea carnii si a pestelui.
 • Cozonac – asigura o coacere uniforma a aluatului, utilizand atat incalzirea inferioara, cat si incalzirea superioara.
 • Incalzire inferioara/superioara cu ventilatie – concomitent cu incalzirea inferioara si cea superioara, este activa si ventilatia, aerul cald fiind distribuit in mod uniform. Poate fi folosita doar o singura tava cu preparate pe care sa o amplasezi pe primul nivel.
 • Incalzire inferioara – poate fi utilizata pentru prepararea pizzei.
 • Incalzirea superioara si inferioara – sunt activate atat incalzirea inferioara, cat si cea superioara, putand fi adaugata o singura tava, amplasate pe primul nivel. Este ideala pentru prepararea produselor de patiserie, prajituri care se pot pregati in 20-50 de minute.

Dimensiunile cuptorului sunt de 29.5 cm inaltime, 60 cm lungime si 55.5 cm adancime. Carcasa neagra permite produsului sa fie foarte usor de asortat cu restul electrocasnicelor sau pieselor de mobilier.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt de parere ca este un produs eficient care isi face treaba asa cum se asteptau si cu care nu au avut probleme. Este foarte usor de setat, interiorul suficient de mare pentru nevoile lor, iar in ansamblu, este o achizitie reusita. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzie

Arctic AMO40B este un cuptor electric foarte bun care iti simplifica munca destul de mult in bucatarie, iar rezultatul este unul cel putin interesant. Nu i-am gasit niciun dezavantaj, mi-a placut cu functioneaza, motiv pentru care il recomand cu incredere.

Cuptor electric Arctic AMO40B

Review pe scurt: Arctic AMO40B

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • 6 functii de gatire
 • Grill, Timer
 • 2 tavi si un grilaj
 • Usor de setat

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *