25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung VC07M3150VU

Pentru a iti simplifica munca, ai nevoie de un aspirator cu care sa iti poti face treaba rapid si eficient. De aceasta data, iti propunem sa afli mai multe detalii despre aspiratorul fara sac Samsung VC07M3150VU care ar putea fi urmatoarea achizitie, insa nu inainte de a te convinge ca este cel mai potrivit produs.

Design

Aspiratorul este prevazut cu un design modern si compact, carcasa fiind de culoare albastra in combinatie cu negru. Datorita celor doua roti de dimensiuni mari, aspiratorul va fi foarte usor de transportat dintr-o incapere in alta. Prezinta o latime de 27.2 cm, inaltime de 23.4 cm si adancime de 40.7 cm, avand o greutate de 4.5 kg.

Specificatii

Aspiratorul Samsung VC07M3150VU inregistreaza o putere de 750 W o putere de aspirare de 190 W. Dispune de turbina anti-incalcire ce nu va permite infundarea aparatului cu fire de par, mentinandu-si astfel performantele.

Sacul de colectare este inlocuit cu un recipient foarte bun, care colecteaza murdaria si ofera o capacitate de 2 litri. Acesta poate fi golit foarte usor, aruncand murdaria direct la cosul de gunoi.

Aparatul este prevazut cu accesoriu pentru blana de animale, ceea ce reprezinta un aspect foarte important, indeosebi daca ai animale de companie.

Lungimea cablului ajunge pana la 6 m, iar raza de operare ajunge pana la 9 m.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este un aparat eficient, pentru ca au reusit sa isi faca treaba cat se poate de bine cu ajutorul sau. Este usor de manevrat si au apreciat raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Aspiratorul Samsung VC07M3150VU este un aparat eficient care ofera ajutorul de fiecare data cand ai nevoie. Este usor de utilizat si clientii sunt multumiti de rezultatele obtinute. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret foarte buna.

 

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • fara sac
  • usor de manevrat
  • aspirare buna

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *