22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung VCC43Q0V3B

Fie ca iti place sau nu, aspirarea casei este absolut necesara si, cu atat mai mult, ai nevoie de un aparat eficient, care sa iti usureze munca si sa te ajute sa mentii curatenia. De aceasta data, iti vom propune sa afli mai multe detalii despre aspiratorul fara sac Samsung VCC43Q0V3B despre care vom discuta pe larg in continuare, pentru a verifica daca este intr-adevar produsul care se adapteaza si nevoilor tale.

Design

Aparatul este prevazut cu un design, asa cum ne-a obisnuit de fiecare data Samsung. Pentru realizarea carcasei a fost folosit in mare parte culoarea albastru. In partea de jos, se afla butonul rotativ de unde vei porni si opri aparatul, dar de unde vei selecta si nivelul de putere. Fiind un produs destul de mic cu o latime de 28 cm, inaltime 23.8 si adancime 39.5 cm, alaturi de o greutate de 4.2 kg, va fi si foarte usor de manevrat si mutat dintr-o incapere in alta.

Specificatii

Aspiratorul Samsung VCC43Q0V3B presupune aspirare uscata si este potrivit pentru toate tipurile de suprafete dure, fiind in egala masura eficient pe gresie, parchet sau chiar covoare. Fiindca nu prezinta sac, ci acestea a fost inlocuit cu un recipient, consideram ca va reprezenta un avantaj si vom si justifica de ce.

Avand recipient in dotare si nu sac, inseamna costuri in minus. Nu va mai fi necesara inlocuirea periodica a sacilor. De asemenea, recipientul respectiv este si foarte usor de curatat. Trebuie doar sa arunci murdaria colectata la gunoi, cand acesta se va umple. Capacitatea de colectare este de 1.3 litri. Suficient de mare pentru a nu fi necesara golirea sa repetata in cadrul unei sesiuni de curatenie.

Aspiratorul mai este prevazut cu accesoriu pentru spatii inguste si perie pentru praf. Astfel, vei putea patrunde si in locurile greu accesibile, pe care totusi nu le poti neglija.

Lungimea cablului ajunge pana la 6 m, in timp ce raza de operare atinge chiar si 9.2 m.

Parerea clientilor

Ei bine, persoanele care au achizitionat deja acest produs se declara multumite de modul in care acesta functioneaza intrucat au reusit sa aspire intreaga locuinta si nu au putut identifica puncte slabe. In plus, apreciaza raportul calitate/pret a fi excelent.

Concluzie

Suntem de parere ca aspiratorul Samsung VCC43Q0V3B este un aparat foarte util in orice locuinta si a reusit sa treaca, in mare parte, toate testele. Aspira bine atat suprafete precum parchet si gresie si rezonabil covoare cu par lung. De asemenea, este si foarte usor de manevrat pentru ca este destul de mic si usor, incat sa nu fie necesar sa depui un efort prea mare pentru a il muta din loc. La acest aspect, contribuie si rotile de dimensiuni mari care ajuta la o buna mobilitate. Pentru a verifica si o oferta de pret foarte buna, te invitam sa intri aici.

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • fara sac
  • usor de manevrat
  • accesoriu spatii inguste
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *