24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light WPY-2012G

Un ajutor de nadejde in orice locuinta este aspiratorul Star-Light WPY-2012G care promite sa te salveze in orice situatie. Se poate intampla sa scapi un pahar de apa pe covor, un pahar de vin sau suc in bucatarie sau masina de spalat rufe sa iti inunde baia, pentru acest aspirator nu va fi nicio problema datorita aspirarii uscate, dar si umede cu care a fost prevazut. Te invitam in continuare sa vezi despre ce este vorba!

Design

Aspiratorul dispune de o carcasa simpatica, de culoare gri in combinatie cu portocaliu. In partea de jos, se afla rotile care vor oferi o foarte buna mobilitate. Masoara 35.7 cm latime, 49.7 cm inaltime si 35.7 cm adancime, avand o greutate de 8 kg.

Specificatii

Star-Light WPY-2012G este un aspirator multifunctional ideal atat pentru aspirare uscata, cat si pentru aspirare umeda. Dispune de o capacitate de colectare generoasa, de 20 de litri, ceea ce iti va permite aspirarea suprafetelor mari, fara sa fie necesara inlocuirea sacului.

Prezinta o putere de 1200 W si o putere de aspirare de 240 W, fiind ajutorul ideal in curatarea eficienta a murdariei sau chiar a celor mai mici scame de pe covor.

Totodata, este dotat cu filtru HEPA, unul dintre cele mai performante modele la momentul actual, care va retine impuritatile, evacuand un aer mai curat.

Cablul de alimentare are o lungime de 5 m, ceea ce iti va permite sa operezi pe o raza de 7 m.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 79 dB.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca aspiratorul reprezinta un ajutor destul de buna in locuinta, cu care isi fac treaba bine. Sustin ca este usor de manevrat si foarte mobil, datorita rotitelor din dotare. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Star-Light WPY-2012G este un model de aspirator potrivit pentru toate tipuri de aspirare, foarte practic si la indemana oricui. Isi face treaba destul de bine, iar mai mult decat atat, vine la pachet cu o oferta de pret foarte avantajoasa pe care o poti verifica aici.

 

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • aspirare uscata si umeda
  • filtru HEPA
  • pret avantajos
  • capacitate de colectare mare

Puncte slabe

  • saci de hartie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *