17 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Beko HTV8733XSO

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XSO poate fi o alternativa excelenta pentru o masina de spalat rufe. Nu doar ca spala rufele, ci le si usuca, ceea ce mi se pare excelent. Te va scuti de efortul de a intinde rufe si, ulterior, de a le strange de pe sarma, astfel ca la finalul programului, poti lua rufele si le poti aseza direct in dulap. Dar mai intai de toate, te asteptam sa afli mai multe detalii despre produs, in acest review.

Design

Masina este dotata cu o carcasa eleganta, de culoare alba. In partea superioara, se afla display-ul LCD ce va afisa informatii cu privire la programul de spalare selectat, butonul rotativ care va ajuta sa alegi programul dorit si cuva pentru detergenti. Dimensiunile acesteia sunt de 84 x 60 x 54 cm (l x L x A).

Specificatii

Beko HTV8733XSO este o masina de spalat rufe cu uscator prevazuta cu o capacitate de incarcare de 8 kg si de uscare de 5 kg. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A, astfel ca putem spune ca inregistreaza un consum energetic decent.

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rpm, asigurand o stoarcere foarte eficienta.

Aquawave are rolul de a eficientiza procesul de spalare, protejand si cele mai sensibile materiale. Curentii din cavitatea interioara asigura o miscare fluida, tratand hainele destul de delicat, dar totodata ferm, pentru o spalare cat mai buna.

Masina ofera 16 programe de spalare, ce iti vor permite sa adaugi ori tip de haine, fara nicio retinere sau teama ca ar putea fi agresate in vreun fel.

Xpress Super Short este ideal pentru spalarea hainelor intr-un timp foarte scurt. Permite o incarcare de doar 2 kg, insa este recomandat ca hainele respectiva sa nu fie prea murdare. Dureaza numai 14 minute si spala la temperatura de 30 de grade Celsius.

Un alt program foarte util mai ales atunci cand ai copii mici sau esti predispus sa dezvoluti alergii este Baby care.

In functie de tipul de nevoi pe care il ai, selectezi programul potrivit, iar curatarea hainelor va fi impecabila.

Intr-adevar este foarte interesanta o masina de spalat rufe cu uscator, pentru ca nu va mai fi necesar sa intinzi hainele prin casa sau pe sarma, existand posibilitatea de a le scoate direct ucate.

Parerea clientilor

Evident, clientii sunt foarte fascinati de rezultatele obtinute cu acasta masina, sustinand ca atat spalarea, cat si uscarea sunt foarte eficiente. Este totodata silentioasa si nu au fost identificate puncte slabe. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Beko HTV8733XSO este o masina de spalat rufe cu uscator deosebita care ofera rezultate pe masura. Este usor de utilizat, iar spalarea si uscarea se executa in parametrii optimi. In plus, pretul de achizitie este destul de bun si il poti consulta aici.

 

 

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • uscator
  • capacitate rezonabila
  • numar mare de program

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *