25 mai 2024
Aparat de spalat pardoseli Multifunctional Bissell Crosswave

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Bissell Crosswave este un aparat extrem de util si de eficient, indiferent ca locuiti la casa sau la bloc. Simultan, reuseste sa aspire, sa spele pardoseala sau chiar covorul, foarte simplu si rapid. As putea spune ca este mult mai eficient decat clasicul mop si presupune si mai putin efort venit din partea voastra.

Este important de stiut faptul ca acest aparat este si extrem de igienic. Practic, este echipat cu doua revervoare, unul in care este adunata mizeria, iar altul unde este adaugata apa curata. Este important sa schimbam apa dupa fiecare utilizare si sa curatam recipientele. Astfel, podelele noastre vor fi mereu impecabile. In plus, la final, aparatul va ajuta si la uscarea rapida a podelelor. Poate fi folosit cu incredere pe suprafete precum gresia, parchetul, marumura, carpete si asa mai departe.

In general, este suficient sa trecem o singura data cu aparatul pe toate suprafetele podelei, fara sa revenin, fiindca isi face treaba foarte bine. Datorita tamburului special cu peri, pardoseala este frecata si spalata foarte bine. Daca ar fi sa comparati cu varianta clasica a mopului si a galetii, va veti da seama ca atunci nu faceam altceva decat sa plimbam murdaria prin casa. Inainte de pornirea aparatului este suficient doar sa alegem tipul de podea pe care dorim sa o lustruim, dupa care ne putem apuca de treaba.

Aparatul multifunctional Bissell Crosswave dispune de o putere de 560 W si doua setari de curatare: una pentru podele si una pentru carpete. Capcaitatea rezervorului pentru colectarea mizieriei este de 0.62 de litri, in timp ce capacitatea rezervorului pentru apa curata este de 0.82 litri. Pentru o deplasare facila, fara sa zgarie podeaua, aparatul a fost prevazut cu roti de cacuciuc foarte moi. In plus, acesta vine insotit de un detergent pentru suprafete, tavita de depozitare si tavita pentru curatarea tamurului cu perii.

Nu este exagerat de zgomotos, in acest sens inregistrand 80 dB.

De asemenea, aparatul se poate lauda cu un design modern si placut, carcasa fiind de culoare albastra in combinatie cu negru. Manerul din dotare este foarte confortabil, ceea ce face ca aparatul sa fie usor de manevrat. Cablul are o lungime de pana la 7.5 metri.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de noua achizitie si declara ca a meritat fiecare banut. Aparatul aspira si lustruieste impecabil podelele, fiind usor de manevrat si de folosit. De cand au acest aparat, au renuntat definitiv la spalarea podelelor cu mopul si galeata, eficienta acestui aparat fiind incomparabila. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzie

Recomand cu toata increderea aparatul de spalat pardoseli Bissell Crosswave fiindca este un real ajutor in orice locuinta, fie ca discutam despre o casa, vila sau apartament. Apreciez in mod deosebit la el capacitatea de a igieniza corespunzator podelele cu atat mai mult daca aveti copii care nu de putine ori pun mana pe jos, apoi o baga in gurita. Din punctul meu de vedere, acest aparat merita pana la ultimul banut.

Aparat de spalat pardoseli Multifunctional Bissell Crosswave

Review pe scurt: Bissell Crosswave

9.9

Pret

9.4/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Igienizeaza corespunzator pardoselile
  • Pentru orice tip de pardoseli, inclusiv carpete
  • Usor de folosit
  • Murdaria este separata de apa curata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *