19 mai 2024
Aspirator vertical fara sac Bosch Athlet BCH6ATH25

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch Athlet BCH6ATH25 este un aspirator deosebit care mi-a placut foarte mult din mai multe considerente despre care vom discuta pe larg in acest review. Din punctul meu de vedere, este un produs de calitate, care merita pana la ultimul banut, insa pana a lua o decizie, va invitam sa descoperiti mai multe detalii interesante.

Imi place acest produs, in primul rand, pentru faptul ca este usor de manevrat, fiind un aspirator vertical. Este mult mai practic, mai ales, in locurile restranse si usor de folosit. De asemenea, acesta nu mai prezinta sac unde este colectata murdaria, ci un recipient mult mai eficient, care poate fi detasat extrem de usor si inlaturata murdaria. Capacitatea acestuia este de 0.9 litri, suficienta incat sa nu fie nevoie de intreruperea sesiunii de curatenie pentru a il goli.

Ofera o autonomie de 60 de minute, ceea ce iti va permite sa cureti intreaga locuinta chiar si atunci cand vorbim despre o casa. Timpul de incarcare pentru un nivel de 80% este de aproximativ 3 ore, iar pentru 100% aproximativ 6 ore.

Este foarte puternic astfel ca reuseste sa indeparteze eficient murdaria de pe podelele dure, precum si de pe coavoarele cu peri lungi. Atunci cand este necesara curatarea filtrului, vei fi semnalizat printr-un LED.

Tehnologia SensorBagless asigura o curatare optima, dar si o functionare silentioasa. Gratie sistemului de monitorizare a performantelor controlat prin senzori, aceasta tehnologie ofera performante ridicate de curatare, dar mentine intretinerea aparatului la nivel minim, fiindca nu exista costuri ulterioare.Toate materialele de filtrare sunt lavabile, deci pot fi spalate fara probleme.

Peria All Floor High Power este potrivita pentru toate tipurile de pardoseala. Aceasta functioneaza la aproximativ 5000 de rotatii pe minut, asigurand performante ridicate. Mai mult decat atat, fiindca aparatul functioneaza fara fir, acest lucru iti asigura o flexibilitate foarte mare. Nu mai depinzi de nicio priza sau prelungitor si poti merge degajat in toata casa pentru o curatare eficienta a tuturor incaperilor.

Dimensiunile produsului sunt de 28.5 cm latime, 116 cm  inaltime si 18.5 cm adancime, avand o greutate de 3.6 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de acest model de aspirator si declara ca este intr-adevar puternic, foarte usor de folosit si comod, ideal atat pentru un apartament, cat si pentru o casa. De asemenea, nu este galagios, este foarte usor de depozitat si extrem de practic, motiv pentru care il recomanda cu incredere mai departe, apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Bosch Athlet BCH6ATH25 este un aspirator foarte bun pe care il recomand cu incredere, ce asigura o eficienta ridicata si confort sporit spre deosebire de modelele conventionale. Aspira excelent, este usor de manevrat si foarte eficient in orice tip de locuinta, un adevarat ajutor pentru toate gospodinele.

Aspirator vertical fara sac Bosch Athlet BCH6ATH25

Review pe scurt: Bosch Athlet BCH6ATH25

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere de aspirare mare
  • Usor de manevrat
  • Autonomie buna
  • Perie All Floor High Power

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *