22 iunie 2024
Aspirator cu sac Bosch BSGL3B2108

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Bosch BSGL3B2108 este un aspirator cu sac pe care il consider potrivit in special in locuintele unde nu prea sunt covoare, oferind o buna manevrabilitate si usurinta in utilizare. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile despre produs.

Aspiratorul Bosch BSGL3B2108 este prevazut cu o putere de 700 W, fiind eficient mai mult pe suprafetele dure. Dispune de variator de putere astfel incat sa o puteti adapta in functie de necesitate. In acelasi timp, este prevazut cu sac, ce ofera o capacitate destul de mare, de 4 litri, doar ca acestia sunt de unica folosinta, astfel ca va fi nevoie sa cumparati altii dupa ce se umple cu mizerie.  Un aspect interesant se refera la faptul ca in momentul in care ramaneti fara saci, aparautl dispune de un recipient de plastic care pot substitui sacii.

Printre accesoriile din dotare, gasim perie pentru tapiterie si accesoriu pentru spatii inguste, ceea ce face ca aspiratorul sa devina mai flexibil si efiicient. Totodata, cablul de alimentare este de 7 metri, atingand o raza de operare de 10 metri.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu ar fi prea multe de spus, nivelul acestuia fiind unul rezonabil, de cel mult 79 dB.

Dimensiunile aspiratorului sunt de 49 cm adnacime, 28.7 cm latime si 31.5 cm inaltime, avand o greutate de 4.3 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Bosch BSGL3B2108 este o varianta destul de buna de aspirator cu sac, insa cu conditia de a nu avea prea multe covoare in casa si, cu atat mai putin, cu peri prea lungi. Cumparatorii actuali sunt destul de multumiti de produs si sustin ca pentru necesitatile lor este potrivit. Aspira eficient murdaria de pe podea sau parchet si apreciaza in mod deosebit existenta acelui recipient care substituie sacul de unica folosinta. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul rezonabil.

Aspirator cu sac Bosch BSGL3B2108

Review pe scurt: Bosch BSGL3B2108

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.1/10

Functii

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Recipient ce substituie sacul de unica folosinta
  • Cablu de alimentare destul de lung
  • Nivel zgomot decent
  • Accesoriu tapiterie si perie pentru spatii inguste

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *