25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light CEC-3515

Pentru persoanele care cauta un cuptor electric de mici dimensiuni din diverse motive ori pentru cei care bucataria nu le permite un electrocasnic foarte mare din cauza spatiului restrans, recomandam cuptorul Star-Light CEC-3515. In continuare, vom analiza atent acest cuptor, iar tu vei putea verifica daca este sau nu, ceea ce cauti.

Design

Caracasa acestui cuptor electric este una cat se poate de simpla, fiind de culoare alba. Lateral, sunt amplasate butoanele de unde vei selecta programul dorit. Acseta masoara 530 x 380 x 365 mm ( W x D x H) si cantareste 8.2 kg.

Specificatii

Star-Light CEC-3515 este un cuptor electric ce detine o capacitate de 35 litri si o putere de 1500 W. Temperatura maxima, ca la orice model de cuptor, este de 230 grade Celsius, putand fi selectata in functie de patru trepte.

Cat despre functii, cuptorul este prevazut cu:

  • Incalzire inferioara – este pus in functiune doar elementul de incalzire amplasat in partea inferioara
  • Incalzire superioara – eficienta pentru rumenire dupa terminarea coacerii
  • Incalzire inferioara si superioara – functioneaza ambele elemente, motiv pentru care este potrivita pentru prajiturile cu umplutura sau pentru a praji alimente pe un singur raft
  • Incalzire superioara cu ventilatie – poate fi utilizat pentru grill, deoarece caldura va fi emanata prin partea superioara alaturi de ventilator, pentru a putea prepara chiar si bucati mai mari de carne
  • Incalzire inferioara cu ventilatie – recomandata pentru pizza
  • Convectie – caldura va fi emanata prin intermediul ambelor elemente de incalzire si va fi distribuita uniform cu ajutorul ventilatorului

Cuptorul vine la pachet insostit de o tava de copt si gratar.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este un cuptor eficient ce coace foarte bine. De asemenea, sunt incantati de finisajele aparatului, iar in mare parte, nu au avut ce sa ii reproseze. Acestia considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Cuptorul electric Star-Light CEC-3515 este un electrocasnic mic, deci poate fi potrivit chiar si pentru bucatariile cu dimensiuni restranse. Functioneaza foarte bine, iar mancarea este preparata in timp util. Aici poti verifica oferta actuala de pret!

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • finisaje
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *