22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light CEL-2014

Pentru persoanele care sunt adepte si folosesc constant ori isi doresc un nou cuptor electric, recomandam sa va indreptati atentia si catre produsele aflate in portofoliul Star-Light. Discautam astazi despre cuptorul electric Star-Light CEL-2014. Poate te intrebi ce inseamna CEL? Acele cuptoare din gama Star-Light care poarta prenumele CEC inseamna ca sunt cu convenctie, adica prin intermediul ventilatorului se va obtine o temperatura constanta si uniforma. Pe partea cealalta, CEL inseamna ca respectivele modele nu a prezenta convectie.

Design

Cuptorul este prevazut cu un design destul de simplu, de culoare neagra, iar lateral, sunt amplasate butoanele de unde vei alege programele dorite. In ceea ce priveste dimensiunile, acesta masoara 450 x 350 x 290 mm ( W x D x H) si cantareste 5.5 kg.

Specificatii

Star-Light CEL-2014 este un cuptor electric cu o capacitate de 20 de litri si o putere de 1380 W. Temperatura maxima este de 230 de grade Celsius si poate fi reglata in functie de patru trepte.

Cuptorul este prevazut cu trei functii de coacere, dupa cum urmeaza:

  • Incalzire inferioara – potrivita pentru cele mai multe tipuri de coacere, fiind similar cu cuptoarele pe baza de gaz. Ideala pentru prepararea pizzei ori a prajiturilor.
  • Incalzire superioara – va fi utilizata pentru rumenirea de la final a preparatelor si va functiona pe baza elementului de incalzire superior.
  • Incalzire superioara si inferioara – este perfecta pentru pregatirea prajiturilor, fripturilor, dar si a sufleurilor. Caldura va fi produsa de catre rezistenta inferioara si superioara.

Vei putea alege intre urmatoarele valori de temperatura: 90, 140, 190 si 230 de grade Celsius.

Selectorul de timp prezinta o valoare de maxim 60 de minute, iar dupa ce timpul prestabilit va expira, cuptorul se va opri automat.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt cat se poate de multumiti de produs sustinand ca incalzeste foarte bine si foarte rapid mancarea, iar pe de alta parte, este mult mai sanatos decat un cuptor cu microunde. Nu au intalnit niciun fel de probleme, asa ca apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Cuptorul electric Star-Light CEL-2014 este o varianta foarte buna, pe care merita sa o iei in calcul. Si-a dovedit de-a lungul timpului eficienta, iar clientii s-au aratat extrem de multumiti. Aici poti verifica cea mai buna oferta de pret!

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • pret avantajos
  • usor de utilizat

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *