25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light CER-4818

Conform statisticilor, cuptoarele din seria CEL si CEC s-au bucurat de o popularitate foarte mare in randul cumparatorilor si, implicit, de vanzari destul de bune. In 2017, a fost lansata o noua serie ce poarta denumirea de CER. Primul produs din aceasta serie este cuptorul electric Star-Light CER-4818. Dar mai intai de toate, sa punem la punct ce inseamna CEL, CEC si CER. CEL reprezinta seria de baza, avand functii de coacere, dar nu si program de convectie. CEC constituie o serie ceva mai avansata ce preznta program cu convectie. Cea din urma serie, CER prezinta programe de conventie, iar totodata si functia de Rotisor.

Design

Ca si design, cuptorul este destul de simplu, avand butoanele de unde vei putea selecta programul, dispuse lateral. Ca si dimensiuni, cuptorul prezinta 581 x 425 x 376 cm ( l x L x A) si cantareste 9.9 kg.

Specificatii

Star-Light CER-4818 este un cuptor electric  ce inregistreaza un volum de 48 de litri, fiind in acest moment, cel mai mare. Puterea maxima este de 1800 W, ideala pentru a prepara intr-un mod cat mai corect carnea. Totodata, temperatura maxima atinge 230 de grade Celsius, o temperatura pe care o regasim si la celelalte modele de cuptoare, dar cu siguranta nu vom selecta niciodata nivelul maxim.

In ceea ce priveste programele, cuptorul prezinta:

  • Convectie – reprezinta cel mai utilizat program, functionand elementul de incalzire inferior, dar si cel superior. Totodata, ventilatorul amplasat in spatele cuptorului va reusi sa distribuie intr-un mod uniform caldura.
  • Incalzire superioara cu ventilatie – caldura este emanata din partea superioara, dar va fi in acelasi timp asistata de ventilator, ideal pentru prepararea bucatilor mai mari de carne ce au si os, dar si a carnatilor si painii prajite.
  • Incalzire inferioara si superioara – este recomandat pentru coacerea prajiturilor cu umplutura fiind vor functiona ambele elemente de incalzire.
  • Rotisor cu convectie – perfect pentru prepararea bucatilor mari de carne la rotisor sau chiar a puiului intreg, fiindca vor functiona cele doua elemente de incalzire si ventilatorul, astfel ca va fi o temperatura uniforma in cavitatea interioara a cuptorului.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de aparat, astfel ca sustin ca prajeste, coace, rumeste mai bine decat s-ar fi asteptat. Totodata, este silentios astfel ca nu te va deranja fonic pe timpul functionarii. Acestia au apreciat raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Cuptorul electric Star-Light CER-4818 reprezinta, in momentul de fata, cuptorul cu capacitatea cea mai mare, potrivit pentru orice tip de bucatarie. Este ideal pentu prepararea celor mai delicioase fripturi, chiar si pentru prajituri. Mai mult decat atat, aici poti vizualiza si o oferta de pret foarte buna.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • capacitate mare
  • convectie
  • usor de utilizat

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *