22 iunie 2024
Aspirator portabil fara fir Einhell Power-X-Change, TE-VC 18 Li solo

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Einhell Power-X-Change este un aspirator foarte practic in multe circumstante, insa as vrea sa clarific putin cateva aspecte despre produsul in cauza fiindca am sesizat ca multi cumparatori au inteles gresit scopul sau si, ca atare, au avut alte asteptari. Produsul in discutie a fost special concenput pentru curatarea unor suprafete precum podele dure, setare, mobila, tapiterie, tapiterie masina si asa mai departe. Nu a fost nici pe departe creat pentru a prelua intreaga activitate a unui aspirator clasic. Nu ofera aceeasi eficienta pe suprafata covoarelor, mai ales a celor cu peri lungi, si nici nu pretinde acest lucru. Personal, il vad potrivit pentru curatarea locala a unei anumite suprafete dure si, mai ales, pentru a curata interiorul masinii.

Puterea aspiratorului este una medie, de aceea, repet, este recomandat mai degraba pentru suprafete dure si tapiterii. Recipientul de praf are o capacitate de 540 ml, suficient de mare incat sa nu fie necesara intreruperea activitatii pentru a il goli. Aparatul poate fi folosit atat ca aspirator vertical, cat si ca aspirator de mana, fiind usor de manevrat si foarte flexibil. Tubul de prelungire are o lungime de 0.465 metri fiind efiicent in curatarea podelelor.

De asemenea, vine la pachet si cu cateva accesorii utile cum ar fi dispozitivul pentru pardoseli dure si suprafete nete, duza pentru spatii inguste si dispozitiv pentru curatarea tapiteriei si a tesaturilor. Cu siguranta le veti folosi pe toate, mai ales daca veti curata interiorul masinii. Trebuie sa recunosc ca nu imi place faptul ca nu vine insotit de baterie si incarcator, insa pot fi achizitionate separat.

Pareri de la clienti

Cei ce au inteles cu adevarat intrebuintarea aparatului sunt multumiti de rezultatele obtinute mai ales analizand produsul si din perspectiva pretului. Acestia au declarat ca aspira eficient suprafetele respective, fiind chiar mai bun decat un model mult mai scump de la un brand concurent. De asemenea, le place faptul ca se manevreaza usor si ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

In opinia mea, cata vreme il folositi exact pentru scopul pentru care a fost creat, Einhell Power-X-Change isi face treaba fara probleme si, cum au mai spus si alti cumparatori, este de  multe ori mai eficient decat modelele unor branduri mult mai scumpe. Nu intentioneaza sa inlocuiasca aspiratorul clasic, insa reuseste sa fie mai flexibil si mai usor de manevrat in anumite situatii.  Prin urmare, consider ca merita achizitionat, iar pretul de achizitie este unul mai mult decat decent.

Aspirator portabil fara fir Einhell Power-X-Change, TE-VC 18 Li solo

Review pe scurt: Einhell Power-X-Change TE-VC 18 Li solo

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Accesorii utile
  • Rezervor incapator

Puncte slabe

  • Fara baterie si incarcator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *