19 mai 2024
Cafetiera

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Electrolux EKF7810 este o cafetiera foarte buna potrivita atat pentru uz casnic, cat si la birou ce te va ajuta sa prepari o cafea delicioasa in fiecare dimineata.Este un aparat foarte usor de folosit potrivita pentru pentru utilizator.

Acest model de cafetiera permite selectarea aromei cafelei, astfel incat poti prepara o cafea mai slaba sau mai tare. De asemenea, aparatul poate pastra cafeaua calda mai mult timp dupa finalizarea programului, in functie de cele trei niveluri termice: scazut, mediu si inalt. Pentru a economisi energie, display-ul LCD se va dezactiva dupa 5 minute de inactivitate.

Una dintre functiile importante cu care cafetiera a fost dotata se refera la cea de autocuratare fiind necesara doar apasarea unui buton, asigurandu-i astfel o durata de utilizare mai mare.In plus, cu functia de pornire automata aparatul va  putea fi programat astfel incat sa isi inceapa activitatea chiar si peste 24 de ore.

De asemenea, aparatul beneficiaza si de un indicator de stare a filtrului de apa care te va atentiona in momentul in care va trebui sa schimbi filtrul.

Aparatul beneficiaza de o capacitate de 1.6 litri, fiind suficient pentru prepararea a 12 cesti. Dupa circa 40 de minute, aparatul se opreste in mod automat pentru a economisi energia.

In ceea ce priveste design-ul, aceasta este prevazuta cu o carcasa foarte eleganta, de culoare neagra. In partea de jos, se afla amplasat panoul de control ce dispune de o interfata foarte intuitiva prin intermedul caruia vei realiza toate setarile necesare. Nu ocupa foarte mult spatiu in bucatarie, ceea ce reprezinta un avantaj.

Display Electrolux EKF7810

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest model de cafetiera si sustin ca de fiecare data reusesc sa prepare o cafea foarte aromata si delicioasa cu ajutorul sau. In plus, apreciaza faptul ca este foarte usor de setat, dar si pentru faptul ca il pot programa oricand doresc pentru a incepe activitatea in mod automat. In consecinta, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Personal, imi place foarte mult cafetiera Electrolux EKF7810 fiindca este un produs de calitate, cu ajutorul caruia poti savura cea mai delicioasa cafea in fiecare dimineata. In plus, este foarte usor de folosit chiar si de catre persoanele mai putin pricepute, eficienta sa fiind un remarcabila.

Cafetiera

Pareri pe scurt: Electrolux EKF7810

9.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Autocuratare
  • Functia timer
  • Usor de setat
  • Setare temperatura, intensitate aroma

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *